Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

bianca yanez

Locatie:

Stockton, United States

Hallo familie en vrienden. Mijn naam is Bianca. Ik dien momenteel in de gemeenschap als spiritueel genezer door degenen om me heen op te leiden, te genezen en te coachen. Ik heb besloten om dieper te graven om meer te kunnen dienen en meer te kunnen doen. Maar eerst moet ik ook mijn opleiding voortzetten. Met dat gezegd zijnde, werd deze donatiecampagne opgezet om financiële steun te vragen voor mijn voortdurende opleiding en diensten die ik gratis in mijn gemeenschap aanbied.

Met verdere training zou ik in staat zijn om een betere service en de beste 'baarmoeder'-genezing te bieden aan iedereen. Ik zal kunnen werken met; mijn cliënten, studenten, gemeenschap door hun baarmoeder te genezen van zwangerschap, postpartum en daarna. Dit via mijn doula-diensten.

Maar mijn diensten houden daar niet op. Door mijn studie en training voort te zetten, kan ik ook werken aan het genezen van die “baarmoeder” die geen zwangerschap hebben meegemaakt maar genezing zoeken in andere vormen; mentaal, emotioneel en fysiek. Deze door mijn andere aangeboden diensten, reiki baarmoederheling.

Ik zou de aanvullende training kunnen krijgen die nodig is als lactatiekundige voor zwangere en zogende mama's. De hulp die u verleent, zal mijn opleiding in de diensten die ik bied voortzetten, assisteren met logistiek zoals gas om van en naar mijn lessen en mijn klanten te gaan, en ook helpen bij de kosten van de gemeenschapsdienst van mijn zuster-vriend.

Er is een grote behoefte aan deze diensten en ik volg mijn roeping om van dienst te zijn om te helpen en te genezen. Terwijl ik aan mijn gemeenschap geef, vraag ik nu om hulp van mijn gemeenschap om mijn opleiding voort te zetten, zodat ik mijn roeping kan vervullen om op een hoger, dieper en breder niveau te dienen.

Mijn oprechte dank voor uw vrijgevigheid.


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.