Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Amartya Banerjee

Locatie:

Reichenbach, Germany

Invoering:


Dit is het verhaal van een 32-jarige man die jouw steun hard nodig heeft om zijn leven te leiden. Ik ben Amartya en ik probeer geld te regelen voor mijn vriend Sudip. Dit is de inzamelingspagina voor Sudip.


Sudip was gewoon een andere jonge man die zijn gelukkige leven leidde in een afgelegen Indiaas dorp. Hij komt uit een gezin uit de lagere middenklasse waar zijn familie volledig afhankelijk is van contractuele landbouw voor rijke landeigenaren. Zijn vader was altijd het enige verdienende lid van zijn familie. Maar te midden van armoede was hij gelukkig en tevreden met wat hij had en koesterde hij altijd zijn leven. Hij was best goed in sport.


Hoe het allemaal veranderde:


Zo'n twaalf jaar geleden begonnen de zaken drastisch te veranderen. Sudip begon periodes van ondraaglijke pijn te voelen in zijn gewrichten (nek, schouders, ellebogen, knieën, enkels). Hij kon niet bewegen en kronkelde van de pijn. Ze hadden niet genoeg geld om een specialist te raadplegen, dus hadden ze alleen contact met dorpsartsen die alleen pijnstillers voorschreven om de pijn te beheersen. Jaren gingen voorbij en Sudip werd gedwongen het probleem te negeren en gebruikte alleen pijnstillers om het lijden te verminderen. Geleidelijk aan begon hij zijn controle te verliezen. De man die ooit behendig en goed in sport was, kon nu amper een meter lopen zonder te vallen. Hij verloor zijn evenwicht en merkte na een paar jaar dat zijn lichamelijke gewrichten al misvormd waren. Hij werd volledig afhankelijk van zijn bejaarde ouders om zijn dagelijkse routines uit te voeren, zoals douchen, kleding dragen, eten, enz. Hij raakte langzaam volledig beperkt in zijn bewegingen en leed elke dag aan extreme pijn. Maar mijn vriend, Sudip, is altijd een vechter geweest en een van de meest optimistische mensen die ik ooit heb gezien.


Het lijden:


Zelfs in zo'n toestand bleef hij positief, maakte grapjes over zijn eigen situatie, glimlachte altijd en vatte onlangs zelfs moed om zijn you tube-kanaal te starten om niet zijn pijn te laten zien, maar hoe hij nog steeds glimlachend met zoveel pijn en ondraaglijke pijn kon leven. Maar onlangs verslechterde de pijn snel en begon zo ondragelijk te worden dat het niet meer te verdragen was, zelfs niet na het gebruik van zware doses pijnstillers gedurende de dag. Hij heeft ook een zeer hoog risico op nierfalen (nierfalen) als gevolg van het langdurig gebruik van overmatige pijnstillende medicijnen. Omdat ik de fysieke pijn niet kon verdragen, zag ik dat Sudip voor de eerste keer instortte. Hé huilde. Hij smeekte zijn kijkers om hulp in een van zijn recente YouTube-video's samen met zijn ouders. Ik zag ze gevouwen hand smeken en ontdekte dat Sudip volledig ingestort was. Hij huilde niet in staat om de pijn te verdragen en de verslechterende toestand van zijn ouders te zien. Zijn vader verkocht minimale kostbaarheden, zoals een klein stukje onvruchtbaar land, al hun spaargeld aan eventuele extra kleding die ze konden missen om een gespecialiseerde arts te raadplegen in een goed ziekenhuis in India. Sudip wordt eindelijk geraadpleegd en de dokters vertelden hem dat het al erg laat is en dat de aandoening zover heeft gewerkt dat het meeste onomkeerbaar is.


Het onomkeerbare medische probleem:


Sudip's toestand is medisch genoemd als `Acute ziekte van Bechterew 'with` chronische acute Artritis' en` Stapel Ankylose 'op zijn heupen. Omdat het zo vele jaren werd verwaarloosd, is de aandoening niet alleen meer dan herstel geweest, maar heeft het zichzelf ook gecomplexeerd met andere medische complexiteiten. De enige mogelijke behandeling is een volledige heupprothese aan beide zijden en in een later stadium reconstructieoperaties. Aangezien de aandoening niet alleen orthopedisch maar in wezen neuraal is, zou het erg moeilijk zijn om Sudip van de pijn te verlossen. Maar deze operaties zouden hem enige verlichting geven en hem helpen een beter leven te leiden met minder frequente periodes van die pijn. Sudip moet ook heel vaak op controle en krijgt het advies zijn hele leven op zeer dure medicijnen te leven. Sudip kon hem niet tegenhouden nadat hij dit allemaal had geweten. Hij is zich er terdege van bewust dat kiezen voor zo'n grote operatie uitgesloten is als ze het zich misschien niet kunnen veroorloven om nog een keer naar de stad te gaan om de specialist te raadplegen. Ze zijn alles kwijt. Dus ook Sudip verloor de hoop.

Ik ben ervan overtuigd dat Sudip zo ver heeft geleefd met al zijn pijn en lijden, alleen vanwege zijn sterke wilskracht. Het is de enige bron die hem in leven heeft gehouden en hem heeft geholpen alle kansen te bestrijden. Als hij het uiteindelijk verliest, heeft hij niets meer om verder te leven. De arts adviseerde dat het niveau van deze pijn zo sterk kan zijn dat vaak is waargenomen dat de patiënt een plotselinge hartstilstand kan krijgen die er niet mee om kan gaan. Daarom maak ik me nu echt zorgen om Sudip. Hij kan zich in geen geval een behandeling veroorloven en als gevolg daarvan kunnen zijn dagen drastisch verkort worden.

Onze oproep: Sudip heeft uw hulp hard nodig:


We weten nog steeds niet hoeveel het hele proces aanvankelijk zou kosten en hebben ook geen goed idee van het minimale geldbedrag dat Sudip moet verwerven om de rest van zijn leven met tenminste enkele andere medicijnen dan de pijnstillers door te gaan. Daarom vraag ik jullie allemaal om jullie vriendelijke en genereuze steun om Sudip te helpen nog een paar jaar met minder pijn te leven. Hij is nog te jong en heeft veel hoop in zijn ogen. Hij verdient zeker een tweede kans. Alleen jij kunt Sudip deze exclusieve kans bieden om een tijdje bij ons te blijven. Elke bijdrage wordt zeer op prijs gesteld en zou Sudip een nieuw leven kunnen bieden.


Overweeg alstublieft, uw extra is iemands behoefte en voor Sudip is het zijn LEVEN . Your Giving wil Breath in Future .

Ik bid voor jullie allemaal namens Sudip.


Moge God u zegenen.
IN HET DUITS:


Invoering:


Dit is het verhaal van een 32-jarige man die jouw steun hard nodig heeft om zijn leven te leiden. Ik ben Amartya en probeer geld in te zamelen voor mijn vriend Sudip. Dit is de donatiepagina voor Sudip.


Sudip was gewoon een andere jonge man die zijn gelukkige leven leidde in een afgelegen Indiaas dorp. Hij komt uit een middenklassegezin waar zijn familie volledig afhankelijk is van contractlandbouw voor rijke landeigenaren. Zijn vader was altijd de enige kostwinner in zijn gezin. Maar te midden van armoede was hij gelukkig en tevreden met wat hij had en koesterde hij altijd zijn leven. Hij was best goed in sport.


Hoe alles veranderde:


Ongeveer acht jaar geleden begonnen de dingen drastisch te veranderen. Sudip begon af en toe ondraaglijke pijn te ervaren in zijn gewrichten (nek, schouders, ellebogen, knieën, enkels). Hij kon zich niet bewegen en viel dubbel van de pijn. Ze hadden niet genoeg geld om naar een specialist te gaan en hadden daarom alleen contact met dorpsartsen die alleen pijnstillers voorschreven om de pijn te verlichten. Jaren gingen voorbij en Sudip werd gedwongen het onderwerp te verwaarlozen en alleen pijnstillers te gebruiken om het lijden te verlichten. Geleidelijk verloor hij de controle. De man die ooit behendig en goed in sport was, kon amper een paar stappen zetten zonder te vallen. Hij verloor zijn evenwicht en merkte na een paar jaar dat zijn lichaamsgewrichten al vervormd waren. Hij werd volledig afhankelijk van zijn bejaarde ouders om zijn dagelijkse routines te doen, zoals douchen, kleding dragen, eten, enz. Hij raakte langzaam volledig beperkt in zijn bewegingen en had elke dag extreme pijn. Maar mijn vriend Sudip is altijd een vechter geweest en een van de meest optimistische mensen die ik ooit heb gezien.


Het lijden:


Zelfs in zo'n toestand bleef hij positief, maakte grapjes over zijn eigen situatie, glimlachte altijd en raapte onlangs zelfs de moed op om zijn YouTube-kanaal te starten om zijn pijn niet te tonen, maar hoe nog steeds te leven met zoveel pijn en ondraaglijke pijn glimlachen kan . De laatste tijd is de pijn echter snel gegroeid en zo ondraaglijk geworden dat het zelfs na het nemen van sterke pijnstillers gedurende de dag niet langer te verdragen was. Hij loopt ook een zeer hoog risico op nierfalen (nierfalen) als hij gedurende zo'n lange tijd overmatig veel pijnstillers gebruikt. Ik kon de fysieke pijn niet verdragen en zag Sudip voor het eerst in elkaar zakken. Hij huilde. In een van zijn meest recente YouTube-video's smeekten hij en zijn ouders zijn kijkers om hulp. Ik zag haar smekend gevouwen hand en vond Sudip volledig in elkaar gezakt. Hij huilde, niet in staat de pijn te verdragen en de verslechterende toestand van zijn ouders te zien. Zijn vader verkocht minimale kostbaarheden, zoals een klein stukje onvruchtbaar land, al zijn spaargeld voor elke extra kleding die ze konden missen, alleen maar om een specialist in een goed ziekenhuis in India te zien. Sudip wordt uiteindelijk geraadpleegd en de dokters vertellen hem dat het erg laat is en dat de toestand zo verergerd is dat het meeste onomkeerbaar is.


Het onomkeerbare medische probleem:


Sudip's toestand is medisch bekend als ' acute spondylitis ankylopoetica ' met ' chronische acute artritis ' en ' fibreuze ankylose ' op zijn heupen. Omdat het zoveel jaren is verwaarloosd, is de toestand niet alleen verslechterd tot het punt van herstel, maar is er ook een complex ontstaan met andere medische complexiteiten. De enige behandelingsoptie is een volledige heupvervanging voor beide zijden en daaropvolgende reconstructieoperaties. Aangezien de aandoening niet alleen orthopedisch maar in wezen neuronaal is, zou het erg moeilijk zijn om Sudip uit de pijn te krijgen. Maar deze operaties zouden hem enige verlichting geven en hem helpen een beter leven te leiden met minder frequente pijn. Sudip moet ook heel vaak zijn controles voortzetten en het is aangeraden om de rest van je leven met hele dure medicijnen te leven. Sudip kon hem niet tegenhouden nadat hij dit allemaal wist. Hij begrijpt dat kiezen voor zo'n grote operatie uitgesloten is als je het je misschien niet kunt veroorloven om terug naar de stad te gaan om de specialist te zien. Je bent alles kwijt. Dus Sudip verloor ook de hoop.

Ik ben er vast van overtuigd dat het alleen vanwege zijn sterke wilskracht was dat Sudip tot nu toe leefde met al zijn pijn en lijden. Het was de enige bron die hem in leven hield en hem hielp alle tegenspoed te bestrijden. Als hij het uiteindelijk verliest, heeft hij niets anders om van te leven. De arts wijst erop dat deze pijn zo hevig kan zijn dat de patiënt vaak een plotselinge hartstilstand ervaart die er niet mee om kan gaan. Dus nu maak ik me echt zorgen om Sudip. Hij kan zich in geen geval een behandeling veroorloven en het kan zijn dagen drastisch verkorten.

Onze oproep: Sudip heeft dringend jouw hulp nodig:


We weten nog steeds niet hoeveel het hele proces aanvankelijk zou kosten, en we hebben ook geen idee hoeveel geld Sudip zou moeten kopen om voor de rest van zijn leven andere medicijnen te krijgen dan de pijnstillers. Daarom vraag ik jullie allemaal om jullie vriendelijke en genereuze steun zodat Sudip nog een paar jaar pijnvrij kan leven. Hij is nog te jong en heeft veel hoop in zijn ogen. Hij verdient zeker een tweede kans. Alleen jij kunt Sudip deze exclusieve kans bieden om een tijdje bij ons te blijven. Elke bijdrage wordt zeer op prijs gesteld en zou Sudip een nieuw leven geven.


Onthoud alstublieft, uw extra is iemands behoefte en voor Sudip is het hun LEVEN . Uw geven zal ademen in de toekomst .

Ik bid voor uw welzijn namens Sudip.


Moge god je zegenen.
€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.