Maatschappij   

Aangemaakt door :

Crowdfunding Donayuda

Locatie:

, Venezuela

* Doneer een doos met eten aan arme gezinnen in Venezuela *


De crisis in Venezuela is exponentieel toegenomen en we hebben gezien hoeveel andere Venezolanen van het afval eten, om voedsel vragen of gewoon honger lijden. Ondervoeding bij kinderen in Venezuela Organisaties zoals UNICEF en Cáritas hebben de afgelopen 2 jaar alarm geslagen over ondervoeding bij kinderen in het land. Als gevolg van het tekort aan producten of de hoge kosten van producten (meestal geïmporteerd) is het probleem groter geworden. Daarom wordt geschat dat de meerderheid van de bevolking één of twee keer per dag eet, waarbij kinderen het meest worden getroffen.

In augustus 2017 had 15,5% van de onderzochte kinderen een significant lager gewicht voor hun leeftijd en liep nog eens 20% van de kinderen het risico op ondervoeding. Hoewel er geen actuele cijfers over ondervoeding in het land zijn, kijk maar naar de realiteit op straat of lees het nieuws. Om de honger te stillen, hebben veel gezinnen ervoor gekozen om bittere cassave te eten, een voedsel dat hen de dood heeft geleid. Laten we daarom helpen, zodat dit initiatief om voedsel uit te delen aan arme gezinnen, dat de bijdrage van ieder van ons vereist, effectief wordt. Met liefde, help een andere Venezolaanse broeder, hij zal je met heel zijn hart bedanken. Doneer en help!
* Doneer een doos met eten aan arme gezinnen in Venezuela *De crisis in Venezuela is exponentieel toegenomen en we hebben gezien hoeveel andere Venezolanen van het afval eten, om voedsel vragen of gewoon honger lijden.


Ondervoeding bij kinderen in Venezuela


Organisaties zoals UNICEF en Cáritas hebben de afgelopen twee jaar alarm geslagen over de ondervoeding van kinderen in het land. Als gevolg van het tekort aan producten of de hoge kosten van producten (meestal geïmporteerd) is het probleem groter geworden. Daarom wordt geschat dat de meerderheid van de bevolking één of twee keer per dag eet, waarbij kinderen het meest worden getroffen.

In augustus 2017 had 15,5% van de onderzochte kinderen een significant lager gewicht voor hun leeftijd en liep nog eens 20% van de kinderen het risico op ondervoeding. Hoewel er geen actuele cijfers over ondervoeding in het land zijn, kijk maar naar de realiteit op straat of lees het nieuws. Om de honger te stillen, hebben veel gezinnen ervoor gekozen om bittere cassave te eten, een voedsel dat hen de dood heeft geleid.


Laten we daarom helpen, zodat dit initiatief om voedsel uit te delen aan arme gezinnen, dat de bijdrage van ieder van ons nodig heeft, effectief wordt. Met liefde, help een andere Venezolaanse broeder, hij zal je met heel zijn hart bedanken. Doneer en help!

€ 0
23 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.