Maatschappij   

Aangemaakt door :

Doe-Het-Zelf Werkplaats

Locatie:

Rotterdam, Netherlands

Help ons om de Doe-Het-Zelf-Werkplaats uit de regen te houden! We gaan een uitbreiding over de container van de werkplaats bouwen, om ook in weer en wind comfortabel fietsen te kunnen repareren. Voor het bouwproject gebruiken we voornamelijk gevonden en gerecyclede materialen, maar niet alles ligt op straat! Je kunt ons helpen met geld, tijd en materialen.

 


Helpen met materialen!

Heb jij toevallig nog een stapel polycarbonate panelen in je schuurtje staan? Of bijvoorbeeld een fles kit waar je al klaar mee was? Alle beetjes helpen. We hebben een lijst gemaakt van alle materialen die we nodig hebben. Staat er iets op dat je graag aan ons wil geven? Gaaf! Je kunt bijvoorbeeld via de mail of onze instagram contact opnemen om samen te kijken hoe we de spullen naar de werkplaats toe gaan krijgen.


De lijst: www.tinyurl.com/dhzlijst

Mail ons: [email protected]

Ons profiel: www.instagram.com/dhzfietswerkplaats/Help ons met geld!

Met genoeg geld kunnen we alles kopen wat niet lukt om anderszins bij elkaar te scharrelen. Je donatie is uiterst welkom. Volgens ons is het een prima investering in gemeengoed van hoge kwaliteit voor een diverse gemeenschap. Door jouw vrijgevigheid faciliteer je weer de vrijgevigheid van anderen.Help ons met de tijd!

Als je handen jeuken om een boor te pakken en ons te helpen bouwen, geweldig! Laat het ons weten en we nemen contact met je op zodra we klaar zijn om samen aan de slag te gaan.

€ 745

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.