Noodhulp   

Aangemaakt door :

DJ-Sponsorloop

Locatie:

Netherlands, Netherlands

In tijden van de Corona crisis en de intelligente lockdown hebben een hoop DJ’s en producers op dit moment geen gigs. De DJ Sponsorloop is ontstaan omdat er nu dus tijd over is voor andere dingen hebben wij een project opgestart waardoor DJ’s toch wat kunnen doen, hetzij dan voor het goede doel.

De DJ-Sponsorloop!


In tijden van de Corona crisis en de intelligente lockdown hebben een hoop DJ’s en producers op dit moment geen gigs. De DJ Sponsorloop is ontstaan omdat er nu dus tijd over is voor andere dingen hebben wij een project opgestart waardoor DJ’s toch wat kunnen doen, hetzij dan voor het goede doel. Niet alleen helpen ze een handje mee aan het ophalen van geld voor het “Rode Kruis” maar ook liften ze mee op het platform waardoor er meer exposure komt richting hun.

Als DJ bepaalt je zelf het bedrag wat je wil vragen per minuut van draaien en je gaat zelf de sponsors zoeken die willen doneren per minuut.


Even een rekensommetje!

DJ X wil bijvoorbeeld graag 3 uur gaan draaien en vraagt €0,50 per minuut. Wanneer hij/zij de 3 uur volhoudt dan levert dit dus €90 op per sponsor. Hoe langer de DJ aan een stuk draait, en het aantal sponsors hij/zij heeft, levert dus geld op voor het Rode Kruis. Het is wel de bedoeling dat de set aan één stuk door gedraaid moet worden.


Wees creatief

De set hoeft niet persé live op internet gestreamd te worden als je sponsors maar wel een bewijs kunnen zien dat je het ook daadwerkelijk hebt gedaan natuurlijk. Wees lekker creatief! draai een setje vanaf je balkon of zelfs je badkamer! Verkleed jezelf als clown of trek je mafste outfit aan! Neem het op met je mobiel, stream het of zet de set op mixcloud! 

€ 0 van € 1.500
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.