Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Garfield Myrie

Locatie:

Brussels, Belgium

WAT?

We ontwikkelen een strategisch boetiekadviesbureau dat de financiële diensten, detailhandel, ITC en telecommunicatie ondersteunt. Geografisch gezien zijn onze strategische focus de opkomende landen van Afrika en het Midden-Oosten. We richten ons specifiek op kleine tot middelgrote organisaties, die begeleiding nodig hebben voor digitale transformatie en ITC techno-commerciële upgrade en verbetering. We bieden onze wereldwijde expertise en specialisatie op de onderstaande gebieden.


Enkele van de terugkerende actuele disruptieve onderwerpen voor de FSI / ITC-agenda zijn:

- kaarten, betalingen en transactieverwerking

- blockchain-technologie

- directe betalingen en microfinanciering

- oplossingen voor armoedebestrijding

- overmakingen van werknemers

- ontwikkeling van verkoopkanalen

- mobiele betalingen en MPOS-oplossingen

- nabijheidsbetalingen en big data

- omni-channel convergentie

- API-software, regels, compliance en beheer

- cloudtechnologie

- veiligheid

- netwerk-, infrastructuur- en gegevensopslag

- bedrijfscontinuïteit

- end-to-end digitale transformatie en transitie


WAAROM?

Alle organisaties zullen digitale technologie moeten ondersteunen als ze naadloos willen handelen en winst willen maken. Er is een duidelijke behoefte aan het leiden van techno-commerciële gesprekken, het sturen van volwassen thought leadership, het uitdagen en rechtvaardigen van de business case & strategie, het coördineren van belanghebbenden en, afhankelijk van strategische prioriteiten, het coördineren van technische leveranciers met de beste oplossing. We adviseren bedrijven over de nieuwste technologieën die efficiëntie garanderen en processen optimaliseren. We zetten ons in voor techno-commerciële projecten om effectieve kennisoverdracht naar lokale teams te verzekeren. Indien nodig bieden we de juiste middelen om projecten op tijd af te leveren en intensieve zorgcycli te doorlopen. Uitgebreid end-to-end projectbeheer, levering en partnerschapbeheer zijn gegarandeerd.


WAAR?

Er is een servicekloof op de markt in Afrika en het Midden-Oosten die deze gespecialiseerde service niet biedt. Doellanden zijn onder meer Nigeria, Ghana, Tanzania, Kenia, Mozambique, Togo, Sierra Leon, Rwanda, Ethiopië, Niger, Liberia, Senegal, Namibië, Botswana, Oman en de Verenigde Arabische Emiraten. Om verschillende redenen worden kleine en middelgrote bedrijven genegeerd door de grote multinationals. We stellen voor om deze niche te ondersteunen en dezelfde hoogwaardige diensten en technologieën te leveren die aan grote bedrijven worden geboden.


WANNEER HOE?

Uw vriendelijke steun zal ons enorm helpen tijdens deze opstartfase. De belangrijkste relaties worden volwassen en de kick-off workshops zijn gepland voor 2019.


Financiering wordt gebruikt voor:

- het ontwikkelen van een pijplijn van gekwalificeerde leads, waaronder het bijwonen van belangrijke industriële evenementen

- relatieopbouw en leadgeneratie

- kennisoverdracht (commerciële & technische workshops)

- diepgaande evaluatiesessie en propositieontwikkeling

- klant- / leveranciersbijeenkomsten (kwalificatie en validatie van de mogelijkheden)

- overhead en operationele kosten


OMDAT?

De diensten die wij aanbieden, ondersteunen kleine en middelgrote bedrijven met hun technische transitie-agenda en ondersteuning van procesmodernisering. We ondersteunen onderwijs en techno-commerciële kennisoverdracht aan lokale teams. Onze propositie ondersteunt en draagt bij aan de ontwikkeling van de regionale economieën van opkomend Afrika en het Midden-Oosten. En omdat we ons inzetten voor regionale bedrijfsontwikkeling en gepassioneerd zijn door de instroom van nieuwe technologie en oplossingen voor belangrijke economische sectoren.


Bij voorbaat dank voor uw bijdrage aan ons project. Vraag gerust aanvullende informatie aan over ons voorstel. Stuur ons uw e-mail.


We ontwikkelen een klein strategisch boetiekadviesbureau dat gekwalificeerde MKB-bedrijven ondersteunt die actief zijn in de financiële dienstverlening, detailhandel, ITC en telecommunicatie. Onze focus op regionale geografie zijn Afrika, Levant en het Midden-Oosten.
€ 0 van € 50.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.