Dieren   

Aangemaakt door :

Doingoood Foundation

Locatie:

Kampala, Uganda

Dit is het enige dierenasiel in Oeganda voor gezelschapsdieren. De shelter is het tijdelijke huis voor meer dan 200 honden, katten, kittens en puppy's waarbij gestreefd wordt om voor alle dieren, jong en oud, zo snel mogelijk een thuis te vinden.

Naast de dagelijkse verzorging van de dieren in het asiel, worden ook elke dag dieren gered op straat, geeft het asiel onderwijs op het gebied van dierenwelzijn, verstrekt vaccinaties bijvoorbeeld tegen rabiës, ontwormen van de dieren en heeft het asiel een eigen dierenkliniek voor operaties, castraties en sterilisaties.

Zowel het asiel als de dierenkliniek zijn volledig afhankelijk van de goedheid van particulieren en bedrijven middels donaties en (financiële) bijdragen. Daarnaast doen zij een beroep op de inwoners van Kampala om puppy's en kittens een tijdelijk huis te bieden totdat ze oud en sterk genoeg zijn om geadopteerd te worden.


Help jij met jouw donatie zodat dit dierenasiel de dieren kan blijven opvangen en verzorgen?

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.