Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

d. Twigt

Locatie:

Şanlıurfa, Turkije

Mijn naam is Dymphna en ik ben sinds kort begonnen met het ontwerpen van custom made jurken. Mijn droom is om mijn passie voor creëren te combineren met het creëren van werkgelegenheid, het bieden van onderwijs en zelfstandigheid voor vrouwen. Daarnaast deze vrouwen de gelegenheid geven om hun passie te ontdekken!

DESIGNS BY DEFNE


Een paar maanden geleden ben ik begonnen met het ontwerpen van custom made jurken. Mijn passie voor creativiteit en onderwijs wil ik graag samenvoegen met ''Designs by Defne''. Graag zou ik vrouwen de gelegenheid geven om hun passie te ontdekken door het geven van onderwijs / een vaardigheid te leren. Verder zou ik ook een kleine bijdrage willen geven om tegemoet te komen in de kosten van de schoolkosten van de kinderen van deze vrouwen. Met de o.a. de categorie A Dream for A Dress wil ik gaan beginnen dit te bewerkstelligen. Je koopt een jurk en hiermee help je Designs by Defne om verder te kunnen starten en je sponsort een vrouw en haar kinderen.


Er is een mooie ruimte beschikbaar die we kunnen inrichten als leercentrum. Echter, moet deze nog wel opgeknapt worden. Doneer en help de ontwikkeling en zelfstandigheid van een vrouw en haar gezin!!!

€ 0 van € 8.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.