Maatschappij   

Aangemaakt door :

Den Ouden Groep

Locatie:

Schijndel, Nederland

Welkom op de donatiepagina voor de Schijndelse Horeca.

Super dat jij ook een bijdrage wil leveren!


Mis jij de volle Skèndelse kroegen, restaurantjes en terrassen ook zo erg? Laten we samen een steentje bijdragen aan onze lokale horecagelegenheden, zodat we er straks weer volop van kunnen genieten.


Coronavirus


Zoals jullie weten hebben alle horecaondernemers het zwaar. De kroegen en restaurants zijn al weken dicht, en het lijkt er op dat dit nog wel even gaat duren. Om deze reden doen wij - als van oudsher Schijndels bedrijf (1948) - graag iets terug voor onze vertrouwde kroegen en restaurants. We willen natuurlijk wel dat deze er nog steeds zijn wanneer het Coronavirus onder controle is!


(hard)lopen


Zoals je misschien al hebt gelezen, gaan we met alle medewerkers van Den Ouden (hard)lopen voor de horeca. Dit gaan we natuurlijk conform de coronamaatregelen doen, dus enkel met het eigen huishouden. Per gelopen kilometer doneren wij per deelnemer twee euro aan de Schijndelse Horeca. Gezien het enthousiasme onder de medewerkers streven we om hiermee minimaal €5.000 op te halen, maar hopen we een bedrag van €10.000 te behalen.


Help je een handje mee?


Op deze pagina is het mogelijk om een donatie te doen vanaf twee biertjes, oftewel 5 euro. Het zou natuurlijk geweldig zijn als we dit gezamenlijk oppakken en onze horecagelegenheden een steuntje in de rug geven.


Om het startschot te geven, doet Den Ouden een directe donatie van €1.000.-


Ontzettend bedankt voor je hulp en hopelijk tot snel in:


Deelnemende Cafés


 1. Café 't Zuid
 2. Triangel Bar
 3. Café de Sok
 4. De Hopbel
 5. Tapperij de Beurs
 6. The Holy Cow
 7. De HeerenMeester
 8. Wijnbar de Buren
 9. Bar 't Kiske


Deelnemende Restaurants


 1. Tramhuys
 2. Simpel
 3. De Kabouter
 4. Jansen & Jansen
 5. Lieveling
 6. De Nachtegaal
 7. Le Verre
 8. 't Tunneke
 9. Onderonsje
 10. Eigenwijs
 11. Noot
 12. De Koffiemolen
 13. Fabula
 14. De Schaapskooi Horeca
 15. Lunchroom Broodje ApartNamens directie & medewerkers van Den Ouden Groep.


We houden je op de hoogte over deze actie op onze socials:


Facebook: https://www.facebook.com/denoudengroep

Instagram: @denouden_groep

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/den-ouden-groepDe geselecteerde horecagelegenheden bestaan uit kroegen en restaurants, aangezien deze volledig gesloten zijn en onvoldoende omzet kunnen maken met alternatieven zoals bezorg -en afhaaldiensten. De geselecteerde horecaondernemers zijn uiteraard geïnformeerd over deze actie.


€ 25.068
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.