Sport   

Aangemaakt door :

Watersportverbond

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Tijdens de World Cups in mei hebben onze Nederlandse atleten de aansluiting gevonden met de wereldtop! Ruth Vorsselman en Selma Konijn waren baanbrekend door in Tsjechië als eerste Nederlandse boot in tien jaar de finale te bereiken op een Olympisch nummer. Een week later deden ze het nog beter en voeren ze in Polen zelfs dicht op de medailles. Ook de dames K4 met Anja Mus, Wies Siffels, Selma Konijn en Kitty Schiphorst Preuper lieten een veelbelovend resultaat zien!

Albart Flier eindigde zeer knap als 9e op de 5000m.


Zie ook: https://www.allianzkanosprint.nl/nieuws/historische-finaleplek-voor-sprinters-selma-konijn-en-ruth-vorsselman-1/


Word vriend!

Doe jij mee met ons Olympische avontuur? Je wordt al vriend door een bijdrage van € 5 te doen. Alle vrienden die met ons meegaan op reis krijgen aan het einde van het seizoen (begin oktober) een uitnodiging voor een kanoclinic gefaciliteerd door onze toppers op de Willem Alexanderbaan in Rotterdam. Natuurlijk met een hapje en drankje.


Doneer je € 50 of meer? Dan zorgen we dat je zichtbaar bent op ons materiaal dit seizoen.


Website

https://www.allianzkanosprint.nl


Achtergrond

Verschillende partners (KPN, Allianz, Watersportverbond, Topsport Rotterdam en Sportbedrijf Rotterdam) investeren inmiddels in het Olympische plan van een groep atleten in de kanosprint. Samen met hen worden faciliteiten en trainers gefinancierd. Atleten dienen zich tijdens een World Cup te plaatsen om uit te mogen komen voor Nederland op het WK in Canada. De kosten voor deelname aan toernooien dragen atleten grotendeels zelf. De kosten voor het WK in Canada zijn 1500-2000 per persoon. Investeer jij ook mee in de Olympische ambitie van deze sport waar Nederland als waterland groot in wil worden?

€ 3.745 van € 13.000
28.8% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.