Maatschappij   

Aangemaakt door :

De Sinterklaasbank

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Geef een kind een cadeau van de Sint!

Voor veel gezinnen in Nederland is ‘Sinterklaas’ helemaal geen feest, vanwege persoonlijke financiële nood. De Goedheiligman gaat aan hun deur voorbij. Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat valt niet uit te leggen.

En daarom bestaat de Sinterklaasbank alweer 12 jaar, maar wij kunnen dat niet zonder uw hulp. De Sinterklaasbank is nog een van de weinige stichtingen zonder subsidie, steun van de loterijen, BN'ers of gelikte media campagnes. Ook hebben wij geen dikbetaalde directeur, personeel of dure kantoorgebouwen. Wij werken van achter de keukentafel en doen dit naast onze dagelijkse baan en werkzaamheden. Toch lukt het ons om ook dit jaar weer 5000 kinderen een verlanglijstje in te laten vullen en blij te maken met een zelf gewenst cadeau. Maar dat kunnen wij niet zonder u!

Help ons gewoon te blijven en gewoon te doen wat we moeten doen. Want met elkaar kunnen we bergen verzetten. 


De Sinterklaasbank onderscheidt zich van andere initiatieven en organisaties, omdat kinderen hun eigen cadeau kunnen kiezen; een ‘wenscadeautje’ dus. En daar hoort de voorpret, zoals het kunnen bladeren in de folder van de speelgoedwinkel, kruisjes zetten en een verlanglijstje maken, helemaal bij. Dat is wat het Sinterklaasfeest voor kinderen zo bijzonder maakt.


Heel erg bedankt voor uw steun!
Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.