Evenement   

Aangemaakt door :

Christiaan Schaftenaar

Locatie:

Harderwijk, Nederland

Welkom

Zaterdag 24 september 2022 is de dag! Omcirkel ‘m met pen, maak een notitie in je smartphone en zet het op je to-do lijst. De organisatie voor het mooiste evenement van Harderwijk is weer gestart.

Geïnspireer op KWF Samenloop (vooral bekend onder de naam ‘SamenLoop voor Hoop’) is het idee voor De Lichtjesloop ontstaan.


KWF Samenloop was een 24-uurs wandelevenement voor KWF dat werd gehouden tussen 2006 en 2019. In 2021 werd, als gevolg van de coronacrisis, besloten om definitief te stoppen met de evenementen.


Maar het wandelen, de kaarsenceremonie, de saamhorigheid… deze ervaringen hebben zoveel indruk achter gelaten bij veel mensen, dat het idee is ontstaan om toch weer iets te gaan organiseren. Het zal natuurlijk in aangepaste vorm zijn, kleinschaliger, maar we gaan weer lopen!


Kunnen we op jou rekenen? Doneer jij ook? Tijdens De Lichtjesloop vieren we het leven met onze eregasten.


Steun (ex)-kankerpatiënten en zamel met ons geld in voor Stichting de Maretak ten behoeve van iedereen in en om Harderwijk die kanker heeft of heeft gehad en hun naasten.

€ 10 van € 500
2% gefinancierd
32 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.