Sport   

Aangemaakt door :

Edwin van der Sar Foundation De helpende student

Locatie:

Leiden, Nederland

Wij zijn Wouter, Jelle, Max, Dave en Harry. Vijf enthousiaste studenten commerciële economie aan de Hogeschool van Leiden. Voor het Edwin van der Sar foundation willen wij zo veel als mogelijk geld ophalen.

Wij zijn Wouter, Jelle, Max, Dave en Harry. Vijf enthousiaste studenten commerciële economie aan de Hogeschool van Leiden. Voor een project willen wij zo veel als mogelijk geld ophalen voor een goed doel.


Een beroerte, ongeluk of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Jaarlijks lopen zo’n 140.000 mensen hersenletsel op met diverse beperkingen als gevolg. Deze mensen krijgen te maken met verwerkingsproblematiek en moeten hun leven opnieuw en anders vormgeven. Veel mensen willen er alles aan doen om zo goed mogelijk te herstellen en weer mee te kunnen doen in de maatschappij. De mogelijkheden na revalidatie zijn echter beperkt. De Edwin van der Sar Foundation biedt een duidelijk antwoord op de noodkreet van deze mensen.


De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. De foundation organiseert sportieve activiteiten voor mensen met hersenletsel. Er is steeds meer bekend over het positieve effect van beweging op diverse veelvoorkomende beperkingen bij hersenletsel en het kan op de lange termijn uitkomsten verbeteren. Naast beweging is ook het meedoen in de maatschappij enorm belangrijk voor onze doelgroep. Door begeleiding en talentontwikkeling willen wij daarom ook het maatschappelijk perspectief verbeteren voor mensen met hersenletsel.


Ons doel is om €3000,- op te halen voor het Edwin van der Sar foundation.


Doneer nu een bedrag via de onderstaande link voor het Edwin van der Sar foundation. Hiermee helpt u mensen met niet aangeboren hersenletsel zo goed als mogelijk te herstellen en terug te keren in de maatschappij.


€ 1.277 van € 3.000
42.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.