Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Amatsiko Child

Locatie:

Kampala, Uganda

Ook dit jaar verzamelen en verpakken we pakketten voor straatkinderen en wezen in Gayaza, Oeganda / Afrika, die gevuld zijn met verschillende dingen zoals kleurpotloden, schilderdozen, pennen, schriften, tandenborstels, tandpasta, wat speelgoed zoals zacht speelgoed, puzzels, auto's, rugzakken, Etuis, snoep.


Voor de meeste kinderen in Oeganda die hun leven op straat of zonder ouders doorbrengen, is de campagne "A Package Full of Hope" het eerste geschenk ooit in hun leven. Het is niet alleen een cadeau voor deze kinderen, maar heeft ook een grote betekenis voor deze kinderen. Het is een geschenk van liefde, hoop en vertrouwen met de boodschap: je bent niet de enige! Ik denk aan jou! Houden we niet allemaal van dit moment waarop we voelen dat er mensen zijn die aan ons denken?


Steun ons werk met uw persoonlijke donatie, hetzij met een klein bedrag of een pakket hoop. Wij investeren veel tijd en liefde in deze actie en willen dit jaar veel kinderen een kerstdag bezorgen met spelletjes, gezelligheid en vooral lekker eten. Het is zeker geen duurzaam project, maar het is niets vergeleken met in de ogen van kinderen kijken die vrolijk stralen als je hun pakje opent. Dat maakt alles goed!


Kerstcadeautjes zijn niet overal vanzelfsprekend, en Kerstmis is niet overal ter wereld de beste tijd van het jaar. Miljoenen kinderen in deze wereld leven in armoede - zonder hoop op een beetje vreugde met Kerstmis.
€ 0 van € 2.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.