Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Valérie Codesido López

Locatie:

Antwerp, Belgium

Reumatoïde artritis is een chronische ziekte die veel pijn veroorzaakt en zeer invaliderend is .


Het uitvoeren van dagelijkse taken zoals het schrijven of binden van een knop kan een pijnlijke marteling worden .


Deze zaterdag, 12 oktober, is Wereldartritis Dag . Het dragen van deze knop toont je steun voor al die mensen die elke dag vechten.


Op 11 oktober om 21.00 uur start ik een fietsrace van 430 km, 3000 hoogtemeters in 24 uur: The Long Race Home ( https://tlrh.be/ ). Een zware race, zonder ondersteuning. Ik weet niet hoe ver mijn botten zullen gaan, maar BLIJF BLIJVEN is de slogan!


Niet stoppen met bewegen is essentieel voor reumatische aandoeningen. Ik ga deze uitdaging aan met de bedoeling om geld in te zamelen ter ondersteuning van het medisch onderzoek naar reumatische aandoeningen.


Misschien kunnen we er samen voor zorgen dat een knop geen marteling meer is. Als je dit doel wilt ondersteunen ... SCHENK !


Je kunt de 24-uurs race live volgen via deze link: https://tlrh2019.legendstracking.com/

 

Doe een gift op dit account:


Heel erg bedankt voor je steun!


Speciale dank aan de RA Liga voor alle folders en knoppen om me te helpen het woord te verspreiden!


Op 11 oktober om 21.00 uur start ik een fietsroute van 430 km en 3000 hoogtemeters in 24 uur. Ik weet niet hoe ver mijn botten zullen gaan, maar BLIJF BLIJVEN is de slogan! Help me geld in te zamelen ter ondersteuning van medisch onderzoek naar reumatische aandoeningen!
€ 1.410 van € 1.000
141% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.