Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

WJI Maas

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Geachte lezer(es) Als techneut en uitvinder, heb ik het volgende project bedacht, (ben er al jaren mee bezig) waarbij ik uw steun nodig heb, ik heb er zelf de financiële middelen niet voor, maar dit is wel een doorbraak voor het milieu vraagstuk, en voor de portemonnee !! 

Geachte lezer(es)


CV (combiketel)


Als techneut en uitvinder, heb ik het volgende project bedacht, (ben er al jaren mee bezig) waarbij ik uw steun nodig heb, ik heb er zelf de financiële middelen niet voor, maar dit is wel een doorbraak voor het milieu vraagstuk, en voor de portemonnee !! 

Aangezien het met de lucht kwaliteit een stuk beter gaat, wil ik graag een steen  bijdragen !! om het milieu te helpen verbeteren, Ik heb hem in theorie al werkend.


Deze nog te bouwen installatie, werkt met magneten om het C.v. en Tapwater te verwarmen.

Er wordt een motor gebruikt met magnetische lagers.

Daardoor heb je geen, aan slijtage onderhevige onderdelen in de motor zitten, via de rotor (draaiende gedeelte) van deze motor, word met behulp van magneten hitte opgewekt. 

Er komt verder geen hitte vrij (bij de lagers), is stofvrij, en er komen geen schadelijke koolmonoxide gassen vrij, dus 100 % veilig. 

Is geluidsarm.

Onderhoud vrij en de kalk afzetting in de (tapwater) leidingen wordt enorm vermindert, waardoor het tapwater uit de kraan lekkerder smaakt en er vrijwel geen kalkafzetting op de kranen en muren optreed (douche), aan legionella is ook gedacht, het tapwater blijft op een constante temperatuur van 65 graden.

Er wordt extern GEEN gebruik gemaakt van gas of elektra, 

Apparaat werkt dus “off grid”.

Hij wekt zijn eigen stroom/spanning op, om de motor, kleppen, sensoren  en elektronica, van stroom/spanning te voorzien.

E.a. word aangestuurd met een computer (Plc, arduino of iets dergelijks) om het prototype te bouwen, tevens blijft uw bestaande kamer thermostaat gewoon nog werken.

Jullie steun word zeer gewaardeerd, en met deze cv ketel kan je enorm veel geld besparen op maandelijkse basis, laat staan op jaar basis ! je hoeft alleen nog maar te koken op gas, om daar vanaf te komen vergt nog wat extra werk, dus......deze komt er ook aan, zit in de pen !!!

P.S. alle deelnemers verdienen hun inzet dubbel en dwars terug, indien er een positief resultaat behaald word !!!

€ 25 van € 30.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.