Educatie   

Aangemaakt door :

Stichting Kom Maar Op

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Cultuuronderwijs voor zoveel mogelijk kinderen. Dat waar de Telekids Musicalschool voor staat. Wij geloven heilig in de toegevoegde waarde hiervan. Daarom kunnen kinderen bij onze scholen op elk niveau aanhaken.

Breedtesport én TopClubs: voor een niet-gesubsidieerde organisatie is onze missie continue een flinke uitdaging. 


Ideeën om van onze school de beste, leukste en meest aantrekkelijke musicalschool voor alle kinderen in het land te maken, hebben we meer dan genoeg! Helaas kunnen we deze plannen vanwege gebrek aan middelen nog niet altijd realiseren. 


Onze leerlingen stralen op elke niveau. Zij doen vaardigheden op waar zij de rest van hun leven plezier van hebben en staan jaarlijks vol enthousiasme als sterren op het podium. Doet u ook mee? Elke bijdrage waarmee we onze missie en visie duurzaam kunnen realiseren is meer dan welkom!Ziet u ook de meerwaarde van cultuuronderwijs voor iedereen, voor elk kind?

Dan gaan wij graag met u in gesprek. Wij bieden onze sponsors altijd maatwerk. Sommigen ondersteunen ons financieel, een groot aantal anderen juist met hun kennis en expertise waarmee we van onze activiteiten een succes maken. We denken altijd graag samen over de mogelijkheden die er zijn; niets is gek genoeg!


Het enthousiasme van onze leerlingen spreekt voor zich en zegt eigenlijk al genoeg over het belang van musicallessen. Wat daarvoor achter de schermen allemaal nodig is? Wij geven u daar graag inzicht in.  Het takenpakket van ons team varieert van werving en begeleiding van leerlingen, ouders en onze docenten tot het produceren van voorstellingen, organiseren van workshops, ClipClubs en masterclasses en nog veel meer.


U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking met onze school. Wij denken graag mee over mogelijke manieren van sponsoren en wat wij op onze beurt voor u kunnen betekenen.  


Meer weten? 

Directeur André Pouwer staat u graag te woord. Hij is telefonisch bereikbaar via 033 721 15 00. Ook kunt u hem een mail sturen: [email protected]


“Voor elke ontslagen muziekdocent moet je honderd politieagenten aannemen” 

(Kurt Masur, dirigent)

€ 283 van € 50.000
0.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.