Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

John McGrath

Locatie:

London, United Kingdom

Cubaanse solidariteitswandeling in Londen op zaterdag 30 oktober.


#EndtheUSblockafe


Beëindig de sancties tegen het kleine eiland met een groot hart. Cuba is al 60 jaar het doelwit van opeenvolgende Amerikaanse regeringen en tijdens de Covid-pandemie werden in 2020 verhoogde economische sancties ingevoerd.


Als Amerikaanse staatsburgers die in het buitenland wonen, sluiten we ons aan bij de 184 landen die het embargo van de VS op 23 juni 2021 bij de Verenigde Naties aan de kaak hebben gesteld en eisen het einde van de blokkade. Laat Cuba leven!


DSA UK-afdeling zal 18 mijl lopen in het centrum van Londen tijdens een inzamelingsactie die wordt gesponsord door de Cuban Solidarity Campaign om de uitrol van het Covid-vaccin in Cuba te helpen. Cuba heeft met succes een Covid-19-vaccin gemaakt, het enige Latijns-Amerikaanse land dat dit doet. De blokkade heeft het veiligstellen van spuiten en andere medische apparatuur echter bemoeilijkt. Tijdens de pandemie zijn meer dan 4000 Cubaanse gezondheidswerkers naar 40 landen gereisd om te helpen bij de bestrijding van de ziekte. Toch heeft Cuba geleden onder een onmenselijke, eenzijdige economische blokkade door de VS. Steun ons Covid-19 Medisch Oproep voor Cuba. Overweeg om deel te nemen aan de Cuba Solidarity Campaign (www.cuba-solidarity.org.uk)

€ 5
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.