Noodhulp   

Aangemaakt door :

stichting hotspot hutspot

Locatie:

Rotterdam, Nederland

zo! ook afgelopen weekend de appie leeggehamsterd? zodat je nu de deur niet meer uithoeft? dan hebben we wat lekker EXTRAGRATIS leesvoer voor je, voor op je ipadje op de bank. ons jaarverslag/plakboek van 2020 : 93mb, 100 pagina’s, meer dan 800 foto’s, en heel veel letters. download op www.hotspothutspot.nl . pak er een kopje thee bij. als je jezelf nou helemaal wil verwennen bestel je de gedrukte versie, en wat lekkers erbij in onze nieuwe webshop op crisiscatering.nl .


LAAT ONS MAAR IN DE KOU.

want wij gaan gewoon door, en bezorgden ook afgelopen maandag weer zo’n 140 gratis gezonde dagverse maaltijden in rotterdam en schiedam, voor stadsgenoten die om wat voor reden dan ook, dat anders niet geregeld krijgen. juist met dit weer. die bezorgen we met zorg, liefde en plezier. ja hoor, laat ons maar in de kou.


EEN WARM GEBAAR HEBBEN WE VAN JE NODIG

als we afgelopen jaar niet met onze crisiscatering waren gestart, dan was hotspot hutspot doodgebloed. we zijn er in alle opzichten gezond uitgekomen, niemand is ontslagen, stagaires halen diploma’s, we maakten 22.000 maaltijden. maximale impact.


normaal is het in het begin van het jaar rustig, en hebben we tijd om fondsen, subsidies en meer meer te verantwoorden, aan te vragen, dat zijn trage processen, boekhouders noemen dat een liquiditeitsprobleem. maar ondertussen zijn er al weer zo’n 3000 maaltijden bezorgd dit jaar. mogen wij nog even een boost van je? 15.000 maaltijden zullen we bezorgen dit halve jaar, zou tof zijn als we daarvan al een euro per maaltijd hebben gedekt. dan blijf jij warm op de bank, en laat je ons met een goed gevoel in de kou staan.€ 7.600 van € 15.000
50.7% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.