Maatschappij   

Aangemaakt door :

Africa Cricket Academy Foundation

Locatie:

Johannesburg, South Africa

ACA Girls' programma - brainstorm


Doel: empowerment en welzijn van meisjes in Afrika bevorderen door middel van cricket


Focus: SRGR en leiderschap (persoonlijke leiderschapsvaardigheden zoals besluitvorming, zelfvertrouwen, zelfadvocatuur, doelen stellen, enz.)


Probleemstelling: Meisjes (adolescenten?) in Afrika worden geconfronteerd met risico's en kwetsbaarheden die onevenredig zijn aan de jongens die hun gezonde ontwikkeling tot jonge vrouwen op de proef stellen: vroege huwelijken en kinderen krijgen, seksueel en gendergerelateerd geweld, onbedoelde zwangerschap en vrouwelijke genitale verminking (VGV).

De barrières die de kwetsbaarheid van adolescenten voor slechte SRH-resultaten in SSA vergroten, zijn gebrek aan ouderlijke steun, ongelijke gendernormen, schadelijke traditionele praktijken, armoede, geweld, uitsluiting van SRH-diensten en informatie, en gebrek aan progressief SRH-beleid zijn enkele van de structurele factoren die het risico van adolescenten op een slechte SRH verhogen

Het programma zal deze uitdagingen aangaan door de persoonlijke leiderschapsvaardigheden van meisjes op te bouwen, zoals zelfvertrouwen, terwijl ze hen met SRH-kennis in staat stellen hun seksuele gedrag te verbeteren. Dit zal worden geïmplementeerd door middel van een uniek ontworpen op cricket gebaseerd curriculum dat de bovengenoemde levensvaardigheden integreert in de cricketoefeningen. De meisjes krijgen ook de kans om hun cricket te ontwikkelen.€ 0 van € 150
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.