Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Valentina Flores Pauccar

Locatie:

Limatambo, Perú

Mijn naam is Valentina, en ik wil mijn verhaal vertellen, in 2019 had ik mijn dochter, twee dagen nadat ze werd geboren, we hadden een ongeluk in de auto die haar vader en ik reisden, ze moest een spoedoperatie aan haar ondergaan hoofd omdat ze vierlingen bloed had en ik mijn gebroken hoofd moest dichtnaaien, ze hadden praktisch onze gezichten misvormd.

Mijn partner heeft een restaurant in de stad waar we wonen, ik ben degene die hem ondersteunt omdat we momenteel niet meer mensen kunnen aannemen. Wij zijn de twee die werken, maar onze relatie is verschrikkelijk, er is constant misbruik op het werk, en ook daarbuiten. Voor het welzijn van mijn dochter besloot ik het huis te verlaten, maar dat heb ik nog steeds niet gedaan omdat ik geen gezinsbijstand heb, omdat ik geen ouders heb, sinds ik een kind was, woonde ik in een opvangcentrum, en Ik heb geen middelen om mijn dochter groot te brengen, omdat ik daarom financiële hulp zoek. Ik zou graag willen dat mijn dochter en ik in een gezonde omgeving leven en waar geen geweld van haar vader is.


Je zou me heel blij maken als je de knop [Bijdragen door delen] zou gebruiken om mijn project te delen!

€ 0
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.