Noodhulp   

Aangemaakt door :

Ramona Stein

Locatie:

Santa Margalida, Spain

Covid 19 Help - Om te zorgen en voedsel te verstrekken aan de lokale bevolking en de dieren van het eiland Mallorca die momenteel heel hard worstelen vanwege de pandemie ...


Zoals u wellicht allemaal weet, is bijna iedereen hier op Mallorca afhankelijk van toerisme.


Toen het toerisme stopte, zijn er geen salarissen, geen toerist geeft geld uit, maar huur, water en elektriciteit, voedselrekeningen moeten

betaald worden. Het weinige geld dat gezinnen hebben, wordt gebruikt om rekeningen te betalen om een dak boven het hoofd van hun gezin te kunnen hebben.

Geld voor eten is er nauwelijks meer nadat de belangrijke maandelijkse kosten zijn afgehandeld. De rijen voor de voedselbanken zijn lang en worden elke dag langer. Vaak moeten de mensen vele uren wachten en moeten ze weer met lege handen gaan.


Daarom stapte ik in en hielp ik met eigen middelen. Omdat het nu te veel is geworden om uit particuliere fondsen te financieren, vraag ik

op deze manier voor verdere hulp en ondersteuning, zodat ik door kan gaan met onze hulp.

De lokale bevolking kan geen eten kopen, als al het geld dat er is, moet gaan naar hun huur. Als ze geen huur betalen, betekent dat geen werk en geen huis.

Daarom help ik de gezinnen door wekelijks voedselzakken te geven.

Deze zakken zijn gevuld met essentiële items zoals rijst, pasta, bonen, groenten, specerijen, voedsel in blikjes, zeep, schoolspullen voor de kinderen, persoonlijke hygiëneproducten etc.

Maar ik zorg niet alleen voor arme lokale gezinnen. Ik probeer ook voor de dieren van het eiland te zorgen. Ook voor hen betekent geen toerisme dat er geen eten is van hotels, geen eten op straat van toeristen. De lokale bevolking moet op dit moment voor zichzelf, hun gezin en hun kinderen zorgen.

Hoe kan ik je helpen? Doneer wat je kunt, alles telt, en elk bedrag helpt om de armen en ook de dieren te voorzien.

Een grote zak hondenvoer kost € 15,00

Een wekelijkse etenszak voor een gezin van 2-4 personen is € 35,00

Of een wekelijkse etenszak voor een gezin van 4-6 personen is € 65,00

Maar weet alsjeblieft, ALLES helpt ...

Want als 3 mensen € 10,00 doneren, kunnen we al voor een gezin eten zorgen. En alles is echt dringend nodig: voedsel, hygiëneproducten, diervoeder, groenten, ingeblikt voedsel, bonen, water ...

Zou je me willen helpen om voor de dieren en de families op het eiland te blijven zorgen?Ik help nu de lokale bevolking , aangezien er geen salarissen zijn omdat er geen werk is, om voedsel te kopen of om voedsel te geven aan de honden en katten en omdat er geen toeristen zijn, is het buitengewoon moeilijk en bijna onmogelijk om te overleven. Voedselbanken worden overspoeld door mensen en ze zijn erg dankbaar voor alle ontvangen hulp.


Ik zou heel dankbaar zijn als je zou kunnen overwegen om iets aan mijn doel te schenken en me te steunen bij het helpen van mensen die nu getroffen zijn door de nasleep van deze vreselijke pandemie.


DANK U :)

€ 0 van € 25.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.