Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Maureen Morgado

Locatie:

, Venezuela

Onze vader is een Engelse leraar met 6 kinderen, een van hen lijdt aan autisme. Hij woont in Venezuela, waar de gezondheid en de economische omstandigheden erg slecht zijn vanwege de bekende politieke en economische crisis. Hij had de operatie al, maar de kosten waren hoger dan het oorspronkelijke budget, en nu, om de rest van de medische behandeling inclusief de schuld van de operatie te betalen, hebben we simpelweg het geld niet. Als je ons zou kunnen helpen, bedankt. Als je dat niet kunt, deel deze campagne dan op je sociale media, misschien kunnen je vrienden en kennissen helpen. Heel erg bedankt!

Paypal-betalingen mogelijk via: [email protected]


Rafael Morgado's kinderen


Mijn vader, Rafael Morgado, had een hartoperatie nodig om zijn leven te redden. De operatie was erg duur en we zullen nog tot vijf jaar lang kredieten moeten betalen, en hij verliet de kliniek ook met schulden, omdat zijn operatie onverwachte complicaties had. Dit is een samenvatting. Bedankt aan iedereen die heeft geholpen
€ 0 van € 7.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.