Dieren   

Aangemaakt door :

emily alba

Locatie:

Miami, United States

Hallo, mijn naam is Emily. Ik zamel geld in voor onze kleine 2-jarige Corgi Donald

Donald had onlangs een obstructie in zijn maag/darmen en werd met spoed naar de eerste hulp gebracht. Donald is de liefste hond, en hij verdient niet alle pijn en lijden die hij momenteel doormaakt. Als je Donald hebt ontmoet, zeggen mensen dat hij altijd lacht. Er deden zich complicaties voor en momenteel ligt hij op de IC. Normaal vraag ik nooit om hulp van anderen, maar op dit moment is niets zo belangrijk als hem beter maken. We hebben hulp nodig... Ook al is het maar een deel van de rekening.

Ik ben blut. Mijn hart doet zo'n pijn voor onze kleine man, en ik hoop gewoon dat hij beter wordt. Ik smeek en smeek anderen om ons alsjeblieft te helpen onze kleine man te helpen. Ik kan je niet vertellen hoeveel een klein beetje steun voor ons betekent. Het kostte me veel om dit te schrijven en zelfs om hulp te vragen. En als je me kent, weet je hoe kapot ik hiervan ben.

€ 0 van € 4.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.