Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Vincent van Sliedregt

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn levenswerk te lezen.


Ik begin met mezelf voor te stellen:

Ik ben Vincent van Sliedregt, 34 jaar oud, geboren 05-02-1986 in Den Haag. en woon momenteel in Voorburg.

Vanaf mijn vierde zagen mijn ouders en mensen om ons heen dat ik anders was. Ik kon me geen enkele pagina herinneren die ik voor schooltesten heb geleerd. Ik speelde tennis op hoog niveau met een oogafwijking van -5 aan beide kanten.

Toen op 27-jarige leeftijd een psychiater in Leidschendam besloot om echt naar me te luisteren, herstelde hij mijn brein. Dus op 27-jarige leeftijd kreeg ik eindelijk de diagnose Neuronator (er zijn 100 miljard neuronen in onze hersenen die altijd actief zijn, informatie ontvangen en hun deel doen)

Ik hoor en merk constant dat er iets aan de hand was in mijn hoofd. En nu, na jaren van studeren, vallen en opstaan, leerde ik het te beheersen en het in mijn voordeel te gebruiken. Ik wil weten met wie je zaken doet. Eerlijkheid is waardevol bij het opbouwen van een relatie voor de komende jaren. Maar vanwege mijn verleden heb ik niet veel vrienden (in het echte leven), ik heb geen diploma's van een school en de lijst gaat maar door. Voor mij ben ik net 7 jaar geleden geboren.


  • Handelaar in cryptocurrency
  • Specialist in fundamentele analyse
  • Financiën verwachten
Ik ben Vincent, ik heb 7 jaar de nieuwe financiële markten bestudeerd die de wereld zullen beheersen. Binnen 2 jaar zal de huidige valuta 's nachts leeglopen en miljoenen zullen verrast zijn. Ik heb een positie opgebouwd in deze ruimte, en in elke markt is contact de sleutel.
€ 0 van € 100
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.