Educatie   

Aangemaakt door :

Mohammed Abdessamed Abdelbassit Laimeche

Locatie:

Piran, Slovenia

Soms biedt het leven je kansen, een paar vensters van hoop, en dit is me afgelopen september overkomen. Aanvaard zijn om te studeren aan de Euro-mediterrane universiteit in Slovenië is een onvervangbare kans.

Ik heb een zetel verworven aan de Euro-mediterrane universiteit. Ze waren vrijgevig op de universiteit en begrepen mijn situatie en boden me korting aan. Nu heb ik ondersteuning nodig door de rest van het bedrag veilig te stellen en wat kosten te dekken.

Hoop behouden is wat ik vandaag het meest nodig heb, en het is nu in handen van goede mensen die om leren geven en onderwijs waarderen.


Het is onmogelijk om te vergeten waarom een hardwerkende student zijn academische doelen heeft uitgesteld en alleen focust op hoe hij de kost kan verdienen en zijn gezin financieel kan helpen. Natuurlijk leven velen in deze omstandigheden, en ik ben er een van. Het kompas omleiden naar studie heeft ondersteuning nodig, en dit is wat ik nu nodig heb.
€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.