Aangemaakt door :

Lisa Ja'afar

Locatie:

Singapore, Singapore

Verbonden aan:

Motivatie

SheDecide 2 Voices 4 Fund

HET VERHAAL

Elk meisje en elke vrouw - overal - moet vrij zijn van onderdrukking, dwang en schade. Haar rechten moeten worden gerespecteerd en ze moet toegang hebben tot alle levensreddende en levensbevestigende informatie en gezondheidszorg die ze nodig heeft - wanneer ze die nodig heeft, zonder stigma of welke vorm van discriminatie dan ook. Dit gaat niet over één ding, het gaat over veel dingen. Het gaat ook over elk meisje en elke vrouw in Singapore die afkomstig is uit de diverse levensstijl of het levensonderhoud van vrouwen die drugs gebruiken, migranten zonder papieren en lokale sekswerkers, Lesbisch, Bisexueel, Transgender en Intersex (LBTI), vrouwen die leven met hiv / aids , Migrerende huisvrouwen, (jonge) alleenstaande moeder of vrouwen die zijn opgesloten voor drugsdelicten en vrouwen die lijden aan een posttraumatische stressstoornis.


Het lijkt eenvoudig genoeg, toch? Dat elk meisje en elke vrouw het recht moet hebben om te beslissen wat er met haar lichaam gebeurt - overal. Zonder angst, zonder oordeel en zonder twijfel. Omdat wanneer zij beslist, zij en de wereld beter, sterker, veiliger zijn.


Als vrienden van SheDecides willen we een nieuw normaal creëren: een wereld waarin het buiten kijf staat dat vrouwen en meisjes zelf beslissen over hun lichaam en wat ze ermee doen. Onderdeel hiervan is het creëren van een gedeeld begrip en bewustwording over de obstakels die meisjes en vrouwen elke dag tegenkomen. Hoe meer we over deze visie praten, hoe meer we van gedachten en perspectieven kunnen veranderen. Hoe meer we van gedachten veranderen, hoe meer het buiten kijf staat dat natuurlijk elk meisje en elke vrouw, overal, kan beslissen wat er met haar lichaam gebeurt. Het creëren van een wereld waarin elk meisje en elke vrouw overal vrij is om te beslissen, moet niet als radicaal worden beschouwd - het zou normaal moeten zijn. De uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd voordat we zover zijn, zijn echter reëel en complex. En als we geen gesprekken over de problemen beginnen, komen we nergens.

SafeValue moet [eigenschap] = bindend gebruiken:

(zie http://g.co/ng/security#xss)

Genderongelijkheid is op geen enkel niveau logisch. Het bevorderen van gendergelijkheid kan extreme armoede en honger verminderen en de gedeelde welvaart voor meisjes en jongens, vrouwen en mannen over de hele wereld vergroten.

# SheDecide2Voices voor dezelfde gendergelijkheid en wettelijke bescherming, net als de andere huiselijk geweld vrouwen van Singapore. EarnSGRight2GenderEquality
Hier bij, She Decides Voices Project, zijn we toegewijd aan het intensiveren van onze inspanningen om dit probleem aan te pakken. Daarom zijn we geëngageerd om voor de She Decides Voices Project community-based fondsenwerving Drive te organiseren, zeker niet eenvoudig, maar door samenwerking en community empowerment.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.