Evenement   

Aangemaakt door :

Ewa Edwards

Locatie:

, Nigeria

EN: Als u mij kent, moet u hem ook kennen, anders zult u zijn kenmerken bij mijn kinderen zeker herkennen. Het leven is voor niemand daar gemakkelijk, zeker nu niet, maar Collins doet zeker zijn best: voor zijn oude en zieke ouders zorgen, een klein bedrijf runnen met twee marktwinkels en een nieuw gezin leiden met in totaal 6 kleine kinderen. Zelfs de grenzen tussen de staten blijven gesloten en de COVID-pandemie wint nog steeds aan snelheid, wat ons ervan weerhield om daar naar onze jaarlijkse meetup-vakantie te gaan.

Wat we hier via Western Union naar voren brengen, zou ik graag rechtstreeks naar zijn rekening willen sturen als teken dat we hem herinneren en hem het allerbeste wensen op zijn speciale verjaardag (28 juni). Schrijf alsjeblieft een woord of twee als je besluit te doneren, ik geef ze ook door! Heel erg bedankt.

Vooravond

______________________________________________________________________________________________________________________

PL: Als je mij kent, moet je hem kennen of op zijn minst zijn kenmerken bij mijn kinderen herkennen. Het leven is daar voor niemand gemakkelijk, vooral nu, maar Collins doet echt zijn best: hij zorgt voor oude en zieke ouders, runt een klein bedrijf met twee winkels op lokale markten en leidt zijn nieuwe gezin met zes kleine kinderen. Zelfs de interstatelijke grenzen blijven gesloten in Nigeria en de COVID-pandemie wint nog steeds aan kracht, waardoor we er niet naar toe konden reizen voor onze jaarlijkse familievakantie.

Ik zou hem hier alles willen sturen, we incasseren via Western Union rechtstreeks naar de bankrekening als teken dat we hem herinneren en we wensen hem het beste op zijn speciale verjaardag (28 juni). Schrijf hem alsjeblieft ook een woord, als je besluit om toe te voegen aan de collectie, zal ik hem ook alle woorden geven! Hartelijk dank.

Vooravond


De vader van mijn kinderen, mijn ex-man en niet-ex-vriend viert zijn halve eeuw in het afgesloten Nigeria, zonder zijn Europese familie of vrienden. Ik begin deze verzamelpot als een verrassingsgeschenk dat hem niet alleen zou opvrolijken, maar hem ook een verjaardagsfeestje zou laten financieren om nooit te vergeten. Doe mee!
€ 120
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.