Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

cécile Pequet

Locatie:

, France

Het starten van een project voor de oprichting van een bedrijf is boeiend, maar vereist veel investeringen. Persoonlijke investering, tijdsinvestering en natuurlijk financiële investering.

Ik lanceer deze collectie om 2 jonge mensen tussen de 25 en 30 te ondersteunen die hun bedrijf willen starten. Pas op, ze verwachten niet alles van anderen, ze werken onvermoeibaar, soms bijna 70 uur per week. Ze tellen niet mee, want het is voor hun project. Een franchiseproject naar hun hart. Tot nu toe hebben ze 40% van hun financiering. Dus als we hen kunnen helpen met de resterende 60%, zou dat geweldig zijn. Uw hulp maakt het mogelijk om de entreegelden van 35.000 euro of de eigen bijdrage van 80.000 euro te betalen. Maar hoe dan ook, ze zijn vastbesloten.


Uw hulp

Uw donaties helpen ons de aanschaf van apparatuur te financieren en de toegangsprijzen te betalen. We zijn momenteel hard aan het werk om onze bijdrage op te bouwen. Maar we weten dat we ondanks alles incidentele kosten zullen hebben. En om dit avontuur levensvatbaar en vooral duurzaam te maken, hebben we ieders steun nodig, en een beetje financiële hulp.

Wat het bedrag ook is, iedereen kan meedoen aan dit poesje. U hoeft geen account aan te maken of te registreren, het is snel en creditcardbetalingen zijn 100% veilig.

Als je financieel niet mee kunt doen, deel dit poesje dan zoveel mogelijk om je heen. DANKJEWEL !

€ 25 van € 35
71.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.