Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Estia Agios Nikolaos

Locatie:

Athens, Greece

Voor het 4e jaar wordt het COCO-MAT RUNNING TEAM georganiseerd ter ondersteuning van het goede werk van de ESTIA AGIOS NIKOLAOS- gemeenschap tijdens de Classic Marathon in Athene op 11 november 2018 . Dit jaar zijn we gezegend met 45 dames- en herenlopers , die 4 continenten vertegenwoordigen in de 42,2 km, 10 km en 5 km races. We rennen omdat we geven!

@cocomatrunningteam # cocomatruns4estia #cocomatrunningteam #athensmarathon


Voor het 4e opeenvolgende jaar, op 11 november , loopt het COCO-MAT-team voor de Disability Benefit Foundation, ESTIA AGIOS NIKOLAOS , op de authentieke Marathon van Athene.

Dit jaar hebben we de eer om 45 mannen en vrouwen te runnen in onze race van 5 km, 10 km. en 42km. We rennen omdat we geven !

@cocomatrunningteam # cocomatruns4estia #cocomatrunningteam #athensmarathon

HET VERHAAL - DE GESCHIEDENIS

Estia Agios Nikolaos is een unieke (en enige) gemeenschap voor het delen van leven in Griekenland , waar volwassenen met speciale behoeften op een wederzijds verrijkende manier wonen, werken en hun vrije tijd doorbrengen met mensen die voor hen zorgen. Het hoeksteenprincipe van 'Estia Agios Nikolaos' is dat elk van onze bewoners uniek is en zijn of haar unieke vaardigheden kan ontwikkelen door van elkaar te leren in een verzorgende omgeving door creatief werk, artistieke stimuli en directe interactie met de natuur.


Estia Agios Nikolaos is een charitatieve stichting die mensen met een verstandelijke beperking herbergt die in kleine familie-eenheden wonen, leren en samenwerken. Met deze betrokkenheid ondersteunen we de fondsenwerving voor de dagelijkse behoeften van de instelling.

COCO-MAT

Oorspronkelijk uit Griekenland (est. 1989), ondersteunt dit wereldwijde duurzame lifestyle-merk al jaren de gemeenschap Estia Agios Nikolaos. COCO-MAT organiseert verschillende evenementen met mensen en vrijwilligers van ESTIA. COCO-MAT en Estia Agios Nikoaos delen dezelfde waarden van inclusiviteit en duurzaamheid en werken al jaren samen voor dit evenement.

www.COCO-MAT.com

#sleeponnature

# cocomatruns4estia

COCO-MAT, actief betrokken bij de ondersteuning van NGO's, sociale coöperaties en lokale gemeenschappen, ondersteunt ESTIA AGIOS NIKOLAOS al vele jaren door de Marathon en organiseert ook vele evenementen met vrijwilligers en mensen van de stichting.

# cocomatruns4estia

HET DOEL VAN DIT JAAR - ONS DOEL VOOR DIT JAAR

We streven ernaar om € 12.000 op te halen om een speciaal 5-persoons busje met een laadplatform voor een rolstoel te kopen.

Waarom dit busje? Sommige van onze bewoners worden ouder en zwakker en hebben totale hulp nodig. We moeten onze faciliteiten aanpassen om te voldoen aan het doel van een langdurig thuis voor elk van onze bewoners , en het kleine busje biedt een rolstoelgebruiker de mogelijkheid om deel te nemen aan gemeenschappelijke activiteiten en gemakkelijk te worden vervoerd naar medische bezoeken.

Met het geld opgehaald uit uw deelname, gericht op € 12.000, zullen we helpen bij het bouwen van een speciale 5-persoons bus met een speciale rolstoelhelling.

Waarom is dit busje zo belangrijk? Met de oprichting van het kleine busje bieden we een rolstoelgebruiker de mogelijkheid om deel te nemen aan gemeenschappelijke activiteiten en gemakkelijk te worden vervoerd naar medische bezoeken.

STEUN ONS - STEUN ONS

Doe mee met ons om ons goede doel te steunen door bij te dragen aan de campagne. U kunt de campagne in het algemeen ondersteunen of een specifieke hardloper die u kent. Klik op deze pagina en draag bij! Geen enkel bedrag is te klein en het zal dankbaar worden bevestigd met een volledig fiscaal ontvangstbewijs.

Deel deze pagina ook om anderen aan te moedigen om te doneren.

Steun ons goede doel door bij te dragen aan onze campagne. U kunt de campagne in het algemeen ondersteunen of een specifieke hardloper die u kent. Klik op onze financieringspagina ...... hieronder en draag bij als u kunt! Geen bedrag is te klein en wordt herkend met volledig bewijs van inning.

Deel dit om anderen aan te moedigen om te doneren.

MEER OVER ESTIA AGIOS NIKOLAOS - MEER OVER ESTIA AGIOS NIKOLAOS

Estia Agios Nikolaos is door de Griekse staat erkend als een 'charitatieve stichting' en een charitatieve aanbieder van sociale diensten . Sinds 2011 heeft ESTIA het recht om vrijwilligers te ontvangen als onderdeel van de Europese vrijwilligersdienst , die het verblijf van vrijwilligers uit Europa financiert. Onlangs, in 2018, werd Estia opgenomen in het ontwikkelingsplan van Centraal-Griekenland om een kinderdagverblijf te creëren voor volwassenen met speciale behoeften in het gebied.

Ga voor meer informatie naar de website van Estia Agios Nikolaos: http://www.estia-agios-nikolaos.org en onze Facebook: https://www.facebook.com/estia.agios.nikolaos

Sinds de oprichting in 1992 is "Estia Agios Nikolaos" door de Griekse staat erkend als een liefdadigheidsinstelling met de speciale certificering als aanbieder van sociale zorgdiensten. In 2011 werd het door het Griekse jeugdsecretariaat erkend als vrijwilliger bij het European Voluntary Work Program, dat ons sponsort om vrijwilligers uit Europa te ontvangen.

Onlangs, 2018, werd het opgenomen in het ontwikkelingsplan van Centraal-Griekenland om een kinderdagverblijf voor volwassenen met een handicap op te zetten in de regio.

Voor meer informatie bezoek: www.estia-agios-nikolaos.org en Facebook: https://www.facebook.com/estia.agios.nikolaos
We rennen omdat we geven! Help ons door bij te dragen aan de campagne om een nieuw busje met een laadplatform voor een rolstoel te kopen voor Estia Agios Nikolaos.
€ 7.926 van € 12.000
66.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.