Educatie   

Aangemaakt door :

Coastal Brains

Locatie:

TVM, India

Als we zeggen dat uw donaties levensveranderend zijn, menen we dat ook echt.Onze missie is om onderwijs te geven aan de financieel arme, intellectueel rijke visserskinderen. Onze non-profitorganisatie streeft ernaar om toegang te bieden tot de benodigde apparatuur en alle onderwijs- en voedingskosten. Tot nu toe hebben we 317+ kinderen grootgebracht. Zet je steun voort, toon dat je om je geeft, verander hun wereld.


De familie van een Coolie-visser is altijd economisch en educatief achtergebleven in India. Door de onwetendheid van de ouders wordt er niet voor de opvoeding en de toekomst van de kinderen gezorgd. Veel kinderen stoppen op jonge leeftijd met hun studie en gaan vissen vanwege de slechte financiële situatie van het gezin. Een paar kinderen slagen erin om naar hogescholen/universiteiten te gaan, maar zonder specifiek doel. Ze eindigen met slecht betaalde privébanen in India en in het buitenland. Er zijn zeer weinig professionals zoals beheerders, politieagenten, artsen, ingenieurs, wetenschappers, piloten, kapiteins, professoren, natuuractivisten, sportmannen/etc. uit deze vissersdorpen. Dit komt omdat er geen goede begeleiding is.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.