Wens   

Aangemaakt door :

Clara's liefste wens

Locatie:

Zuid-Holland, Nederland

Clara kreeg vorig jaar augustus het bericht dat ze endeldarmkanker heeft. Haar grootste wens is om met de kinderen en haar man naar Suriname, het geboorteland van hun vader te gaan, zodat ze kunnen zien waar hun vader heeft gewoond, is opgegroeid en waar papa en mama elkaar voor het eerst hebben ontmoet.

Lieve allemaal,


Wij hebben vandaag, 21 juni, ons doelbedrag gehaald dat nodig is om de liefste wens van Clara, een reis naar Suriname met haar gezin, mogelijk te maken. We zijn ervan op de hoogte dat er nog een aantal acties lopen om geld in te zamelen. In dit geval kan het geld gestort worden op het rekeningnummer NL08RABO0342002414 tnv J. Verloop - Van der Weijden. Wij zorgen dat het bedrag wat overblijft na de reis naar de KWF Kankerbestrijding gaat. 


Middels dit bericht willen wij u hartelijk bedanken voor de donaties, het delen van de actie en de vele positieve reacties die wij hebben ontvangen. Ook namens Clara, haar man August en de kinderen willen wij u bedanken. Zij hopen over een aantal weken te vertrekken naar Suriname. 


Liefs,

Cobie, Martin, Jeanine en Bianca

Wij vragen uw hulp om de liefste wens van onze zus en tante, Clara Dasar - van der Weijden, te vervullen. Wij bewonderen haar kracht en hopen door het vervullen van haar wens de tijd die ze nog hier op aarde heeft zo mooi mogelijk te maken. Dit is haar verhaal:


Lieve mensen,

Ik ben Clara Dasar, ruim 10 jaar gelukkig getrouwd met mijn Surinaamse man August. We hebben drie kinderen: Angelo (9 jaar), Chyara (7 jaar) en Evangelina (5 jaar). Na de zomervakantie was het voor mij niet mogelijk om te starten met mijn werkzaamheden op school. In de maanden die achter mij liggen is er veel gebeurd. Graag wil ik jullie iets vertellen over mijn ziek zijn.

De laatste week van de zomervakantie kregen wij het bericht dat ik endeldarmkanker heb. Vanuit het Van Weel-Bethesda ziekenhuis werd ik doorgestuurd naar het Erasmus Medisch Centrum. Er werd een behandelplan opgesteld van 25 bestralingen gecombineerd met chemotabletten en een operatie, waarin het gezwel in mijn endeldarm en mijn baarmoeder zou worden weggehaald.
Gods wegen waren anders. In september lag ik in kritieke toestand in het ziekenhuis vanwege hevige bloedingen van het gezwel. De bloeding werd gestopt door 5 heftige bestralingen en er werd een stoma geplaatst. Na 10 dagen ging ik naar huis om aan te sterken. Tijdens een vervolggesprek met de arts bleek ik uitzaaiingen in de longen te hebben.
In reactie hierop zijn we gestart met chemo’s via het infuus en in tabletten. De uitzaaiingen in de longen lijken onder controle. Helaas zijn er ook afwijkingen op twee plaatsen op de botten te zien. Hierdoor is een operatie risicovol en zijn de behandelingen gericht op de ziekte zo klein mogelijk te houden. We vertrouwen op God die ons in de afgelopen tijd kracht heeft gegeven. Hij kan ook nu het onmogelijke mogelijk maken.

Onze grootste wens is om met de kinderen naar het geboorteland van hun vader te gaan zodat ze kunnen zien waar hun vader heeft gewoond, is opgegroeid en waar papa en mama elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Ook hopen we als gezin familie en vrienden opnieuw te ontmoeten, zodat we kunnen genieten van dat wat we nog hebben.Zelf kunnen we dit niet bekostigen, maar dromen we er wel van. Wat zou het mooi zijn om nu het leven zo kwetsbaar is met elkaar te genieten van het prachtige land Suriname.


Haar wens willen wij middels deze crowdfunding realiteit laten worden. Wij beogen voor oktober 2019 een bedrag te verzamelen van 10.500. Wanneer wij meer ophalen zal dit gedoneerd worden aan KWF Kankerbestrijding. Mocht het streefbedrag niet gehaald worden zal, afhankelijk van het bedrag, de actie worden verlengd en de reisplannen worden aangepast.


Voor verdere vragen en opmerkingen: dewensvanclara [at] outlook.com

€ 10.500 van € 10.500
100% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.