Maatschappij   

Aangemaakt door :

Catharina Rinzema

Locatie:

Den Haag, Nederland

Waar begin je als je wilt vertellen dat je én moeder wordt, én probeert je werk zo goed mogelijk te doen én ook nog eens kandidaat bent in de politiek namens Nederland voor Europa?

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Catharina Rinzema, ik ben 33 jaar  en werk in het dagelijks leven voor stichting Lezen & Schrijven. 2019 is een spannend jaar want er zijn op 23 mei Europese verkiezingen en doe ik als kandidaat mee. En op persoonlijk vlak is het ook spannend;  we verwachten eind juli ons eerste kindje. Ik wil laten zien dat het mogelijk is om én je dromen na te jagen – Europarlementariër worden- én een gezin te stichten. En daar heb ik jouw hulp voor nodig!

 

Wat wil ik veranderen?

 

(1) Ik wil Brussel begrijpelijker maken! Want veel belangrijke regels en wetten uit Brussel hebben invloed op ons dagelijks leven. Maar hoe kun je die beslissingen begrijpen als ze zo moeilijk en technisch worden opgeschreven? In mijn werk bij stichting Lezen&Schrijven zet ik me in om iedereen te helpen die moeite heeft mee te komen in onze samenleving die steeds meer van ons vraagt. Als Europa kandidaat voel ik verantwoordelijk om Brussel begrijpelijker te maken voor iedereen in Nederland. Samen met mijn team wil ik belangrijke beslissingen uit Brussel die van invloed zijn voor iedereen begrijpelijker maken.


(2) Onze kinderen laten opgroeien in een veilige wereld met schone lucht en veilig drinkwater. En dat regelen we in Nederland én in Europa. Als we Nederland schoon en veilig willen houden moeten we in Europa met elkaar samenwerken. Ik ga me daarvoor inzetten.


Hoe ga ik dit doen?

 

Door samen te werken, door naast elkaar te staan en niet tegenover elkaar, door jouw stem en verhaal serieus te nemen.

 

Hoe kun jij helpen?

 

Met jouw steun kan ik samen met mijn campagne team – allemaal vrijwilligers - deze missie ten volste uitdragen. Want campagnevoeren kost geld.. Denk aan flyers, posters, foto’s, filmpjes, social media en reiskosten team. Veel kleine bijdrages kunnen samen een groot verschil maken! Niet alleen voor mij, maar ook voor anderen. Want met jouw hulp steun je ook een belangrijk goed doel; Stichting Babyspullen. Oprichters Marjolijn en Gyula Hermus creëerden in 2012 een plek waar gebruikte en nieuwe babyspullen worden verzameld voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Het geld dat we aan het einde niet hebben uitgegeven gaat ook naar de stichting. De afspraak: van elke euro die gedoneerd wordt zal 0,70 cent naar mijn persoonlijke campagne gaan en elke 0,30 naar stichting Babyspullen*.  Mijn team en ik gaan de cheque persoonlijk overhandigen aan de stichting zodra het doelbedrag is behaald.

 

Doe mee!

 

PS? Nieuwsgierig? Via de Facebookpagina en Instagram houden we jullie op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen richting 23 mei.

 

*Dit goede doel heeft ingestemd met deze combi-campagne. Stichting Babyspullen is volledig politiek neutraal en houdt zichzelf verre van enige eigen politieke signatuur. € 2.255 van € 7.500
30.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.