Noodhulp   

Aangemaakt door :

Marianne Vanrutten

Locatie:

Puntagorda, Spanje

Hallo, ik ben Marianne en ik heb DRINGEND jullie HULP nodig!


Ik wil jullie heel kort vertellen wat mij overkomen is en waarom ik dringend jullie hulp nodig heb. 


Reeds als jong meisje voelde ik dat ik een missie had. De noden van mens en dier trokken me steeds aan. Ik wijdde een groot deel van mijn leven als vrijwilliger in België en in het buitenland om mensen bij te staan. Mijn opleiding orthopedagogie en holistisch therapeut hielpen mij hierbij. 


Niet lang geleden ontmoette ik mijn soulmate Andreas en hij deelde mijn droom. We vonden een huisje in de bergen van La Palma, een magische plek waar mensen terecht kunnen voor rust, herstel, inzicht, groei, liefde, … 

Op 6 maanden tijd lieten we alles achter in België ondanks Covid en een heel aantal tegenslagen. Het werd een heel hindernissenparcours…. Maar ons verlangen en ons geloof in onze missie waren zo groot dat niets ons kon tegenhouden. We gingen ervoor! Na 4 maanden keihard werken, ging op

1 september 2021 ons centrum Casa Shanti in La Palma open en ontvingen wij dankbaar onze eerste gasten. 


Amper 3 weken na onze mooie start, sloeg het noodlot toe, de vulkaan Cumbre Vieja barstte uit en duizenden gebouwen, vele plantages, verschillende wegen en stranden werden onder de lava bedolven. Hallucinante beelden die we nooit meer vergeten… Duizenden mensen werden geëvacueerd en stonden machteloos toe te kijken hoe heel hun hebben en houden door de lavastroom verzwolgen werd. In sporthallen werd eten en kleding gebracht voor de getroffen inwoners. Hulpverleners probeerden nog zo veel mogelijk dieren van de lava te redden en vrijwilligers trachtten zo veel mogelijk geredde dieren met hun baasjes te herenigen of een adoptiegezin voor hen te vinden.


Ons huis bleef God zij dank gespaard. Maar ons leven bestond plots uit annulaties van reserveringen, vulkaanas ruimen en hulp bieden aan mens en dier. Wij adopteerden ook meteen enkele weespoesjes en willen graag nog veel meer dieren een mooie toekomst geven. 


De invulling van onze droom ziet er nu totaal anders uit dan wat wij verwacht hadden maar onze droom was dienstbaarheid en dat hebben we uiteindelijk gekregen. En door de ervaring die wij alweer rijker zijn zullen wij de gasten van Casa Shanti nog meer kunnen inspireren en ondersteunen.


Het  ingezamelde geld zal gebruikt worden voor de kosten van de dierenarts, hygiëne en verzorging, dierenvoeding en -medicatie, katten- en hondenmanden,... Enkel met uw hulp kunnen we deze dieren geven wat ze verdienen; een goede gezondheid, een veilige en warme thuis.


Wij zijn heel blij en dankbaar met elke gift. 

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van ons project. 


Help deze hulpeloze slachtoffertjes alsjeblieft! 


Liefs, Marianne en Andreas

(https://CasaShantilapalma.com)€ 3.249 van € 10.000
32.5% gefinancierd
31 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.