Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Sarah Heilmeier

Locatie:

, Portugal

Engels verderop! :)


Zolang ik me kan herinneren, is reizen bijna een deel van mijn persoonlijkheid geweest! Mijn moeder had me verteld dat ze bij mijn geboorte meteen de gedachte had dat ik niet bij haar zou blijven maar een vroege vogel zou worden die geboren wilde worden. Toen ik uit de kleuterschool kwam, was mijn standaardvraag "Mama goma kids?" Ik heb het altijd leuk gevonden om met mensen om te gaan en de combinatie van reizen, het land, de mensen, de natuur en de culturen leren kennen! In 2019 verhuisden mijn vriend en ik naar het noorden van Duitsland in de hoop dat het leven de spanning en het avontuur van het leven terug zou brengen, maar op de een of andere manier lukte het gewoon niet. Gedurende deze tijd had ik in een hostelcomplex gewerkt en het hoogtepunt was een tipi-complex op het dak van een oude boerderij. Mijn favoriete plek van de tijd dat we daar doorbrachten! Na twee maanden was het weer zover dat de schoen van de vrijheid kneep en ik besloot dat we nu een caravan moesten kopen. Zo gezegd, zo gedaan en daar gingen we!

Waarschijnlijk het beste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan! Reizen is heerlijk, het vliegtuig naar een ander land nemen en ervan genieten, maar de mogelijkheid om je kleine huisje op wielen bij je te hebben is een onbeschrijfelijk fijn gevoel! Zo dwaalden we 1,5 maand door Europa en kwamen toen in Portugal (waar ik ook familie heb!)

Hier merkten we hoe weinig mogelijkheden er zijn voor caravans om te stoppen en te overnachten op rustplaatsen of campings. Over het algemeen is er maar een klein aanbod in Portugal in tegenstelling tot Spanje of Frankrijk! Bing, toen kwam het idee bij mij op, waarom niet een camping openen, een kleine oase midden in de natuur creëren! Mensen een tijdelijk huis geven om in te wonen met hun eigen huisje. Misschien een klein zwembad, een kleine kiosk, kampvuurplaatsen en banken om te genieten van het uitzicht op het leven!

Helaas kwam Corona, van het een kwam het ander en nu zit ik hier nog steeds te dromen en te hopen dat iemand mee wil doen aan mijn droom en mij wil steunen om deze werkelijkheid te maken!


ENGELS INFORMATIE! :):


Aangezien ik goed kan denken, is reizen bijna een deel van mijn persoonlijkheid! Mijn moeder had me verteld dat toen ik ter wereld kwam, ze meteen de gedachte had dat ik haar niet blijf maar een nestvluchteling word die de wereld in wil. Toen ik uit de kleuterschool kwam, was mijn standaardvraag: "Mama, laten we kinderen gaan?" Ik heb altijd genoten van de interactie met mensen en de combinatie van reizen, het land leren kennen, de mensen natuur en culturen! In 2019 verhuisden mijn vriend en ik naar het noorden van Duitsland, in de hoop dat het leven weer de spanning en het avontuur van je leven zou bieden, maar op de een of andere manier lukte het niet. Gedurende deze tijd had ik in een hostelfaciliteit gewerkt en het hoogtepunt was een tipifaciliteit in een dakspant van een oude boerderij. Mijn favoriete plek gedurende de tijd dat we daar doorbrachten! Na twee maanden was het dan weer zover dat de schoen van de vrijheid heeft gedrukt en ik had besloten dat we nu een caravan kopen. Zo gezegd, zo gedaan en daar gingen we!

Het beste wat ik waarschijnlijk ooit in mijn leven heb gedaan! Reizen is iets heerlijks, met het vliegtuig naar een ander land vliegen en genieten, maar de mogelijkheid om zijn huisje op wielen erbij te hebben is een onbeschrijfelijk fijn gevoel! Zo dwaalden we 1,5 maand door Europa en kwamen in Portugal terecht (waar ik ook familie heb!).

Hier merkten we sterk hoe weinig mogelijkheden er zijn voor caravans om te stoppen en te overnachten op rustplaatsen of campings. Over het algemeen is er maar een klein aanbod in Portugal in tegenstelling tot Spanje of Frankrijk! Bing, toen kwam het idee bij mij op, waarom niet een camping openen, een kleine oase midden in de natuur creëren! Geef mensen een tijdelijk onderkomen waar ze met hun eigen huisje kunnen wonen. Misschien een klein zwembad, een kleine kiosk, kampvuurkorven en banken om te genieten van het uitzicht op het leven!

Helaas, toen kwam Corona, van het een kwam het ander en nu zit ik hier nog steeds te dromen en hoop ik dat iemand mee wil doen aan mijn droom en mij wil steunen om deze werkelijkheid te maken!€ 0 van € 250.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.