Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

De Fantasie Compagnie

Locatie:

Alphen aan den Rijn, Nederland

Stichting De Fantasie Compagnie is een vrijwilligersorganisatie uit Alphen aan den Rijn. Onze stichting richt zich voornamelijk op activiteiten rond goede doelen, zo leveren wij bijvoorbeeld onder andere karakters voor evenementen voor kinderen die het minder getroffen hebben/langdurig ziek zijn. Naast dit werk voor het goede doel bieden wij ook een creatief platform voor gemotiveerde mensen (tieners/jongeren/jongvolwassenen) die zich graag met (onder andere) videoprojecten bezighouden. De doelgroep voor de video’s is kinderen, van de basisschool tot begin middelbaar onderwijs (we houden de link met onze hoofddoelgroep graag in stand).


Onze trouwe camera heeft het na jaren van trouwe dienst begeven, om onze geweldige videoprojecten ook de komende jaren doorgaan te kunnen laten vinden, zijn we nu hard bezig om de aanschaf van een vervangende camera te realiseren.

€ 310 van € 2.000
15.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.