Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

cooperatie weltschmerz ua

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Help Café Weltschmerz onafhankelijk, ongevoelig, en pluriform te houden. Met uw hulp kunnen wij komend jaar opnieuw meer dan 300 afleveringen maken die diepgravend en relevant zijn voor de toekomst van onze samenleving. Zonder u is Café Weltschmerz niet mogelijk. Geef gul voor objectieve en diepgravende journalistiek.

SafeValue must use [property]=binding:

(see http://g.co/ng/security#xss)

Café Weltschmerz is een denktank en broedplaats voor oplossingen. 

 

Café Weltschmerz zendt online interviews uit die gaan over de fundamenten van de democratie en de rechtstaat. In confronterende, maar open gesprekken zoeken we naar knelpunten binnen het systeem, met de blik op de toekomst. Onze interviewers zijn autonoom dwarsdenkende deskundigen, onze gesprekken hebben een grote impact op de samenleving.

 

Wij stellen onze informatie vrij toegankelijk beschikbaar

Wij vinden dat informatie voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn. Daarom plaatsen we onze content openlijk en gratis op diverse kanalen, voor iedereen die hiervoor belangstelling heeft. 

 

Café Weltschmerz is objectief en neutraal

Om onze objectiviteit en neutraliteit volledig te waarborgen maakt Café Weltschmerz geen gebruik van subsidiemogelijkheden of advertentiegelden. Wij zijn al jaren succesvol door hulp van onze kijkers. Hiermee bekostigen we de productie en distributie van onze interviews. 

 

Wat kosten onze afleveringen?

Café Weltschmerz werkt met vrijwilligers. Ons streven is om volgend jaar (2020) voor het totaalbedrag van 50.000 euro tussen de 300 en 350 afleveringen te maken. Ter vergelijking: bij de publieke omroep worden voor datzelfde bedrag nog geen drie uitzendingen gemaakt... 


Help Café Weltschmerz met een donatie

Maak eenmalig, maandelijks of jaarlijks een bedrag aan ons over via Whydonate. U helpt ons enorm!

 

Hartelijk dank!

Max von Kreyfelt

 

Ken je ons nog niet? Je vindt onze afleveringen op www.cafeweltschmerz.nlOndersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.