Onderdak   

Aangemaakt door :

Hilti Italia SpA on behalf of Engaged Beyond Business Fundraising

Locatie:

Petrinja, Croatia

Fondsenwervingscampagne E4 EBB (Engagement Beyond Business) - Wij bouwen huizen voor de inwoners van Petrinja / Croa zia


Sinds de aardbeving van 29 december 2020 leven inwoners van de regio rond de steden Petrinja en Sisak in containers. De woonsituatie is voor veel gezinnen echt kritiek, vooral in de stedelijke gebieden van Petrinja. Het is dringend nodig om deze mensen een dak terug te geven waar ze waardig kunnen leven!


Het reconstructie woningbouwproject wordt uitgevoerd in samenwerking met House of Good Tones (HOGT) . HOGT is al vele jaren partner van de Hilti Foundation in het bouwen van huizen in Srebrenica / BiH. HOGT bouwt nu ook huizen voor behoeftige gezinnen in Petrinja en Hilti Regio E4-teamleden kunnen geld en mankracht bijdragen!


Hilti-medewerkers, hun families, vrienden en klanten worden uitgenodigd om deze campagne te steunen en een verschil te maken! Het doel is om geld in te zamelen voor de bouw van een huis (EUR 20.000,00) . Een tweede huis wordt dan gefinancierd door het wereldwijde fondsenwervende team van EBB in Schaan.


De donatie ondersteunt de levering van bouwmaterialen en helpt zo gezinnen in nood in Petrinja / Kroatië te helpen.


Heel erg bedankt voor je steun!

#samen voor een beter cadeau!E4 EBB (Engagement Beyond Business) Fondsenwervingscampagne - Huizen bouwen voor de mensen van Petrinja / Kroatië

Sinds de aardbeving van 29 december 2020 leven de mensen in de regio rond de steden Petrinja en Sisak in containers. De woonsituatie is voor veel mensen erg slecht, vooral in de stedelijke gebieden van Petrinja. Een dak boven het hoofd dat fatsoenlijk leven mogelijk maakt, is dringend nodig!

Het woonproject wordt uitgevoerd in samenwerking met House of Good Tones (HOGT) . HOGT is al vele jaren partner van Hilti Foundation bij het bouwen van huizen in Srebrenica / BiH. HOGT bouwt nu ook huizen voor gezinnen in nood in Petrinja en teamleden van Hilti Regio E4 zullen hen helpen met geld en mankracht!

Hilti-medewerkers, hun families, vrienden en klanten worden uitgenodigd om deze campagne te steunen en een verschil te maken! Het doel is om geld in te zamelen voor de bouw van één huis (20.000,00 EUR) . Een ander huis wordt dan gefinancierd door het wereldwijde EBB Fondsenwervingsteam in Schaan.

De donatie zal de levering van bouwmateriaal ondersteunen en zo gezinnen in nood in Petrinja / Kroatië helpen.


Heel erg bedankt voor je steun!

#altijdsamen voor een beter cadeau!

€ 5.287 van € 20.000
26.4% gefinancierd
4 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.