Maatschappij   

Aangemaakt door :

Dejan Neshevski

Locatie:

San Jose, United States

Wij zijn een kleine groep gepensioneerde bouwvakkers uit San Jose, Californië, grote Trump-supporters, opgewonden door zijn leiderschap dat de Amerikaanse economie, waardigheid en reputatie herstelde na zoveel jaren van achteruitgang.


In een jaar tijd creëerde president Trump 400.000 banen in de maakindustrie, die een recordhoogte van tien jaar bereikten. Volgens de Labour Department zagen Amerikaanse arbeiders de afgelopen twee jaar de grootste stijging van lonen en uitkeringen onder president Trump.


Hij is de architect van een historische belastingverlaging die geld terugbrengt in de zakken van meer dan 80 procent van de alledaagse, hardwerkende Amerikanen.


We kunnen eindelijk zeggen dat we een president hebben die we kunnen vertrouwen en waar we trots op kunnen zijn, een president die echt eerlijk is en vecht voor zijn land.

We steunen president Trump ten zeerste bij de komende presidentsverkiezingen van 2020 en we doen er alles aan om bij te dragen aan zijn herverkiezing en hem in staat te stellen het "droogleggen van het moeras" te voltooien.


Wij zijn van mening dat mensen met een vergelijkbare ideologie zich zullen verenigen en een sterkere Amerikaanse samenleving zullen vormen die de wereld ten goede zal veranderen door dit prachtige 15 meter hoge bronzen gegoten Trump-beeld te maken. Onthoud dat ieder van ons de kracht heeft om de wereld te veranderen. Wat u doet, maakt een verschil en u moet beslissen welk soort verschil u wilt maken.


Voor degenen die ervoor kiezen om te doneren, zullen hun namen voor altijd als sponsors op het marmeren voetstuk van het standbeeld worden gegraveerd.

Ga voor meer informatie naar <a href="http://www.utdfoundation.org/" target="_blank" style="color: rgb(0, 102, 153);">www.utdfoundation.org</a>


Bouw met ons een prachtig bronzen gegoten Trump-beeld van 15 voet lang en laat uw naam voor altijd gegraveerd als een bijdrager op het voetstuk.
€ 0 van € 100.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.