Onderdak   

Aangemaakt door :

Anna Caitlin

Locatie:

, Germany

Hallo allemaal,


Ik ben 23 jaar oud en woon in Duitsland als verpleegster. Zoals iedereen weet is het leven duur en 'normale' banen schrappen het niet meer. Ik red levens, help mensen hun kracht terug te krijgen, ik breng mensen vreugde en huil met hen als ze verdrietig zijn. Ik ben gemaakt voor mijn werk, ik hou van mijn werk. MAAR het geld is niet genoeg. Ik verdien bijna niets nadat ik mijn huur heb betaald en eten heb gekocht. Ik moet elke cent omdraaien. Mijn doel met deze inzamelingsactie is om mijn ouders te helpen terug te verhuizen naar Germang, waar ik voor ze kan zorgen. Mijn droom is om bij hen in een huis te gaan wonen en voor mijn hele gezin te kunnen zorgen. Ik vond de liefde van mijn leven ook in Duitsland ... Ik wil dat iedereen samen is en gelukkig is. Mijn doel is om genoeg geld te krijgen om mijn gezin als eerste te verhuizen. Bedankt iedereen die bereid is te helpen ....


Hallo, ik ben in Duitsland omdat ik voor mijn oma zorg. Mijn moeder (ziek) en vader (oud) wonen in de VS. Ik moet ze terugplaatsen naar Duitsland. Ik mis ze zo erg. Familie is het belangrijkste ter wereld. Ik moet geld bij elkaar krijgen om te helpen met hun verhuizing. Ik zou iedereen zo dankbaar zijn.
€ 0
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.