Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Stichting Harmonergy

Locatie:

Mozambique, Mozambique

Mozambique: Vruchtbaar land is bezet en onvruchtbaar land is er in overvloed en jongeren hebben geen werk. Kun je land vruchtbaar maken door jongeren daarvoor op te leiden en zo banen creëren? Ja dit kan.

Wij hebben de afgelopen 5 jaar dit uitgetest in Mozambique en de stichting Harmonergy opgericht vanuit een passie voor regeneratieve agroforestry en het delen van kennis op dit gebied.


In maart 2021 zijn Ingrid en ik naar Mozambique vertrokken om een trainingslocatie te lanceren waarmee we een stevige basis vormen om studenten op te leiden tot experts op het gebied van regeneratieve agroforestry.


De aarde repareren/ land regenereren kost tijd en geld maar daarna is het zo mooi. Wij hebben gewerkt aan voedselbossen en op regeneratieve landbouw bedrijfjes in Europa en het zijn stuk voor stuk paradijsjes!


Alsjeblieft help ons mee aan de opbouw van een trainingslocatie in Mozambique voor jongeren die in hun opleiding farmerclubs hebben geleid. Maak van kansloze jongeren 'paradise builders'.

Ondanks de beperkingen in 2021 hebben we de voorbereiding rond in Mozambique. De 6000 euro willen we gebruiken voor het begin van de opbouw van het trainingscentrum door een tweede huisje te bouwen en sanitair- en keukenvoorziening te plaatsen en daarvoor hopen we op financiële steun.


Bouw mee!

Kijk op www.harmonergy.nl

€ 4.275 van € 6.000
71.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.