Educatie   

Aangemaakt door :

Flow Ontwikkelwijs ....

Locatie:

Emmen, Nederland

Hoe geweldig is het als een kind zichzelf kan zijn? Het mag doen waar hij of zij blij van wordt? Dat het mag leren vanuit intrinsieke motivatie? Dat we met het creëren van een leerrijke omgeving, dat kunnen aanbieden waar kinderen volledig van in hun kracht komen te staan en weten wat ze willen?

Een fijne basis voor de rest van het leven. Leren met het hoofd, hart en handen van het leven en de natuur, waar het echt om draait. 


Flow Ontwikkelwijs is een B3-school (in wording), ook wel staatsvrije school genoemd. Dat betekent dat we geen geld van de overheid ontvangen, maar wel dat we het onderwijs volgens onze idealen in kunnen richten. Hier mogen kinderen zich dan ook vanuit vrijheid ontwikkelen, binnen veilige grenzen.

We zijn van plan op 29 augustus 2022 officieel onze deuren te openen.


Bij ons leren kinderen …

… vanuit intrinsieke motivatie en met structuur;

… vanuit eigen interesse en geïnspireerd door anderen;

… zelfstandig en ook samen;

… met hart, hoofd en handen;

… van het leven en de natuur.

En dit creëert flow!


Flow Ontwikkelwijs streeft naar een flo(w)rerende samenleving met een hoog bewustZIJN. Een samenleving met gelukkige mensen, die in hun kracht en op hun plek zijn. Waar harmonie, eenheid en plezier heersen en verbinding met de natuur. Waar beter te beginnen dan bij onze kinderen?We leven momenteel in een bijzondere tijd. Een tijd waarin wijzelf als ouders hebben moeten functioneren als tijdelijke leerkracht thuis. Het mooie aan deze ervaring is dat we hierdoor tot inzicht zijn gekomen, wat voor enorme druk er op onze kinderen ligt. Dit komt niet perse vanuit de leerkracht of school, maar door hoe het schoolsysteem tegenwoordig is opgebouwd. 


We willen graag een bestendige school neerzetten. Om dit te waarborgen en de kinderen te kunnen bieden wat ze nodig hebben, is een gezonde financiële basis van belang. Naast de maandelijkse kosten, zijn er ook uitgaven voor leermateriaal en educatieve activiteiten.

Onze staatsvrije school wordt niet gefinancierd door de overheid. Donaties en sponsoren zijn daarom erg welkom. 


Meer informatie over Flow Ontwikkelwijs is te vinden op www.flowontwikkelwijs.nl en we zijn te volgen via social media (facebook en instagram) en ons telegramkanaal: flow ontwikkelwijs.

 

Onze school staat in Emmen. Om Flow Ontwikkelwijs op te bouwen hebben wij jullie hulp nodig. Wij hopen dat jullie ook potentie in onze plannen zien en ons financieel willen steunen. Ook staan we open voor andere vormen van donatie. Heb je ideeën hoe je ons op een andere manier kan helpen, neem dan vooral contact met ons op via [email protected]


BEDANKT!

€ 2.140 van € 10.000
21.4% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.