Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Peter Richartz

Locatie:

, Deutschland

Hallo iedereen! Zoals je misschien al hebt gehoord, ben ik bezig met het inzamelen van donaties voor de Borderline Self-Help neV. Graag presenteer ik je mijn campagne in meer detail. De vereniging heette vroeger Borderline-Selbshilfe.org omdat we nog veel leden hadden en we de kosten uit onze contributie konden betalen.

Maar toen kwam de kanker naar me toe en moesten we de kant opgeven. In 2014 is de site opnieuw gelanceerd. Maar dit keer onder de naam Borderline-Selbshilfe.net. Sommige sponsors wilden niet meer spelen. En dus moest ik zelf betalen voor de server en cloudopslag. Aangezien ik als VUT-er de kosten niet meer alleen kan betalen, wil ik u vragen om mee te werken aan onze taak van borderline-educatie. Hier zijn nog een paar cijfers.


Frequentie. Ongeveer 2 procent van de bevolking voldoet aan de diagnostische criteria voor borderline persoonlijkheidsstoornis. Bij jonge mensen, echter, meer dan 6 procent zijn getroffen, terwijl in de groep van meer dan 40-jarigen slechts ongeveer 0,7 procent lijden aan de aandoening.

€ 0 van € 450
0% gefinancierd
165 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.