Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Borderline Selbsthilfe n.e.V

Locatie:

, Deutschland

Hallo geïnteresseerden ,

hier zijn een paar feiten.

De vereniging heette vroeger Borderline-Selbshilfe.org omdat we nog veel leden hadden en we de kosten voor de homepage zelf uit onze contributies konden betalen.

Maar toen kwam de kanker naar me toe en moest ik de kant opgeven. In 2014 is de site opnieuw gelanceerd. Maar dit keer onder de naam Borderline-Selbshilfe.net. Sommige sponsors wilden niet meer steunen. En dus moest ik zelf betalen voor de server en iCloud-opslag. Maar aangezien ik als vervroegd gepensioneerde de kosten van het terrein niet meer alleen kan betalen, wil ik u vragen om aan onze taak deel te nemen.

Ik dank u voor uw interesse.


Hier zijn nog een paar cijfers. Naar de borderline-stoornis

Frequentie. Ongeveer 2 procent van de bevolking voldoet aan de diagnostische criteria voor borderline persoonlijkheidsstoornis. Bij jonge mensen, echter, meer dan 6 procent zijn getroffen, terwijl in de groep van meer dan 40-jarigen slechts ongeveer 0,7 procent lijden aan de aandoening.

Groetjes Peter

€ 0 van € 450
0% gefinancierd
174 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.