Educatie   

Aangemaakt door :

Lotte Wijnants

Locatie:

Accra, Ghana

Ik ben Lotte en met jou hulp kunnen we een bootcamp vanuit de NGO Maxim NYASA voor kansarme jongeren in Ghana mogelijk maken. Er zijn namelijk nog niet genoeg trainers, maar met wat extra fonden voor mijn vlucht & malariapillen kan ik me aanmelden als trainer IT/sollicitatietraining! :)

20 jongeren in Accra, Ghana krijgen de kans om een bootcamp van 18 weken door te maken! Ze krijgen de kans om te leren hoe ze dashboards, websites en data overzichten kunnen maken. Dit zijn skills die heel hard nodig zijn in de wereld en waarmee deze jongeren een echte kans krijgen op een hele mooie carriere.


Deze jongeren verdienen het echt. Er is zoveel kans op de markt binnen deze markt, maar deze 20 jongeren hebben gewoonweg nog geen eerlijke kans gekregen (hoe getalenteerd ook) om hierin te helpen.


Om deze bootcamp en kans mogelijk te maken worden vrijwillige trainers uit het vak gescout, die tijd vrijmaken met vakantie dagen om deze jongeren te helpen. We hebben alleen nog niet genoeg trainers om een volledige bootcamp te vullen...


Met wat hulp kan ik hier verschil in maken. Ik loop alleen tegen een grote muur op doordat ik nog niet genoeg geld heb kunnen sparen doordat het zo kort op het vertrek is (eind maart 2020). Daarom ben ik op zoek naar sponsors die net als ik dit heel graag mogelijk wil maken voor deze jongeren. Met een doel bedrag van €1000 is het gat gedicht.


Alle kleine beetjes helpen, en kan je dit mooie initiatief steunen en mogelijk maken! Het is zo'n mooie opzet en dit initiatief heeft zich ook al meerdere malen bewezen. Laten we het ook dit jaar tot een succes maken :)!!€ 25 van € 1.000
2.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.