Educatie   

Aangemaakt door :

Jorrit Aafjes

Locatie:

Weesp, Netherlands

Beste buurt,


Zoals aangekondigd starten we hierbij het buurtboom iniatief! We willen 20 bomen aan de school geven namens de bewoners van de Fort Diemerdamstraat. Alex (ww.alexgardens.nl) kan ze in de haag planten, dus 20 bomen geplant in de haag van slagboom naar slagboom.


De totale kosten worden geschat op 2000 euro voor de bomen plus 600 euro arbeidsloon. Omdat het thema niet bij iedereen evenveel zal leven, stellen we voor dat iedereen de bijdrage kiest die het meest bij jullie past


  • 40 euro ... "Heerlijk om naar de school te kijken"
  • 80 euro ... "20 bomen is precies goed"
  • 160 euro ... "Meer bomen en snel een beetje!"
  • 320 euro ... "Help! Ik kan die school nu al niet meer zien!"


De uitverkoren boom is de Japanse sierkers als zuilboom (Prunus serrulata 'Amanogawa'). Dit is een langzaamgroeiende boom waardoor het niet waarschijnlijk is dat de wortels schade aan het mandelig terrein zullen toebrengen. De bomen zijn bij het planten al 2,5m-3m hoog en kunnen 6 meter hoog worden.


In april en mei is de Prunus serrulata 'Amanogawa' overladen met zuiverrose gevulde bloemen die in hangende trossen aan de boom hangen.


Als het verzamelde bedrag hoger uitvalt vragen we Alex het overschot te gebruiken voor extra bomen / een verdere verfraaiing van de grens met het mandelig terrein. Er bestaat een kans dat de school het kado van de buurt niet accepteert. In dit geval worden alle ontvangen bedragen onmiddelijk teruggestort.

€ 2.660 van € 2.600
102.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.