Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Nienke Vos

Locatie:

Ede, Nederland

Een plek waar je de beste koffie (of thee) drinkt met een goed verhaal. Voor dromers, schrijvers, kunstenaars en natuurlijk lezers.

Mijn allergrootste droom, die ik eigenlijk tot nu toe nooit heb durven waarmaken. Maar nu ik eindelijk wijzer ben geworden maar voornamelijk ook ouder, is het nu of nooit. Ik ben helaas nooit een rijk persoon geweest en mijn sterkste kant is niet mijn doel pitchen bij een bank. Dus vandaar dat ik het via deze weg doe.

Omdat ik zelf een schrijver ben en lezer en mijn passie voornamelijk in de ochtend  koffie drinken is, droom ik er al jaren van om een koffietent op te starten waar je ook kan lezen en dan zonder je eigen boek mee te nemen. Je krijgt er een heerlijke koffie of thee en er zijn zeeën van boeken waar je uit kan kiezen om in weg te dromen.

Maar er is niet alleen dat. Je kan er ook je laptop aansluiten op het internet en het stroomnet om zo je dromen en je fantasieën uit te schrijven in misschien wel je eerste succesvolle boek. Er zal maandelijks een bijeenkomst zijn van clubs waar je het laatste toffe boek kan bespreken of waar schrijvers tips uitwisselen en hun mening geven over je laatst geschreven verhaal. En misschien, heel misschien wel een handtekening sessie van die ene schrijver die je altijd al eens heb willen ontmoeten. 

Alles staat dus in het teken van de literatuur en kunst en oh ja, de overheerlijke koffie natuurlijk.   


€ 0 van € 100.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.