Anders   

Aangemaakt door :

BMATT CZ

Locatie:

Brno, Czechia

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze fondsenwervingspagina te bezoeken.


Op 9 februari 2022 stort het British Military Advisory Training Team Czech Republic (BMATT CZ) zich in de sub-zero wateren van het Brno-reservoir om hun Icy immersion liefdadigheidsinzamelingsactie te voltooien.

Het team van meer dan 20 personen zal de ijskoude duik nemen om geld in te zamelen voor twee goede doelen die het team na aan het hart liggen.


Ten eerste het Royal British Legion.

Vanaf de eerste dag van dienst en doorgaand door het militaire leven van een soldaat en daarna, ondersteunt deze liefdadigheidsinstelling alle 3 de diensten van het Britse leger en heeft ze altijd geld nodig om hun belangrijke werk te ondersteunen.


https://www.britishlegion.org.uk/


Ten tweede, na het smeden van een formidabele samenwerking van meer dan 20 jaar met onze Tsjechische partners. We zijn van plan het ingezamelde geld te delen met de Vojenský Fond Solidarity. Het 'Militaire Fonds voor Solidariteit' (Vojenský Fond Solidariteit) is nu iets meer dan 5 jaar opgericht en ondersteunt het Tsjechische leger bij de uitdagingen en veranderingen waarmee een beroepsmilitair tijdens hun loopbaan wordt geconfronteerd.


https://www.fondsolidarity.army.cz/


Of je nu een familielid, BMATT (CZ) student of een supporter van een van de goede doelen bent, we zouden het op prijs stellen als je betrokken zou zijn bij onze fondsenwervingsprojecten. Dit kan door het doneren, delen of liken van onze social media campagne voor het evenement. Elke actie die u onderneemt, groot of klein, zal een rol spelen bij het inzamelen van broodnodige fondsen voor deze verdienstelijke liefdadigheidsinstellingen.


€ 1.315 van € 1.500
87.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.