Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Blijfovereind

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

Blijfovereind is opgericht aan het begin van de corona crisis. In deze verwarrende tijd, die bij veel mensen spanning oplevert is het de vraag of men voldoende veerkracht heeft om zich staande te houden. Er heerst onzekerheid en twijfel en sommige mensen missen een steuntje in de rug. Een groep van professionele coaches met de wens om te helpen, verbindt zich met elkaar door een platform te creëren voor het boeken van gratis coachgesprekken.


De visie van Blijfovereind is dat wij geloven in een samenleving waarin hulp toegankelijk is voor iedereen. Wij vinden dat niemand er alleen voor hoeft te staan en dat kwetsbaarheid gedeeld kan worden. Door te praten met een coach kan je verder met een hernieuwd inzicht. De missie van Blijfovereind is om coaching toegankelijk te maken voor iedereen, als ondersteuning om veerkrachtig te zijn. 


Ondanks dat alle betrokkenen zich bij dit initiatief geheel belangeloos inzetten, zijn er toch kosten om www.blijfovereind.nl te laten functioneren. Als het goed voor je voelt en je ons wil ondersteunen waarderen we een vrijwillige donatie, al dan niet anoniem. Alle beetjes helpen! Dank je wel!

€ 1.879

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.