Noodhulp   

Aangemaakt door :

Stichting Ayni Bolivia

Locatie:

, Bolivia

Voor elke €5 help je een arts levens te redden! Het gevecht tegen Corona is wel heel oneerlijk als medisch personeel zonder bescherming in de frontlinie staat. In Bolivia zijn al vele artsen besmet geraakt of hebben hun werk neergelegd vanuit angst om ziek te worden. Er is dringend beschermingsmateriaal nodig!

De hele wereld vecht tegen Corona. Dit gevecht is wel heel moeilijk en oneerlijk als het medisch personeel zonder bescherming in de frontlinie staat en de overheid geen potjes heeft om hier in te voorzien. In Bolivia zijn dan ook al vele artsen besmet geraakt of hebben hun werk neergelegd, bang om zelf ziek te worden. Patiënten worden geweigerd. Er heerst angst en paniek. Het land is in volledige lock down, maar nog elke dag stijgt het aantal besmettingen en doden enorm.

De Boliviaanse artsen (willen) zorgen voor de zieken, maar wie zorgt er voor hen?


Met Stichting Ayni Bolivia willen we onze technische kennis en lokale netwerk bundelen om duurzame, plastic beschermingskappen te maken, met behulp van onze 3D-printer.


Doneer NU! Zodat we zo snel mogelijk deze helden kunnen voorzien van beschermingsmateriaal en hen helpen levens te redden!


Met iedere €5 kunnen we een arts van een duurzaam gezichtsmasker voorzien. Daarnaast geven we voorlichting aan de bevolking over welke juiste maatregelen te hanteren om besmetting te voorkomen (Bolivia kampt met veel fake news en onvoldoende info) en delen we voedselpakketten uit aan de meest arme gezinnen op het platteland om de volledige lock down (= geen werk = geen eten) te overleven.


€ 290 van € 13.500
2.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.